Markantni Dubrovčanin i 30 godina mlađa umjetnica u bračnu luku uplovili su u svibnju 2015. nakon tri godine veze, a objavili su da će uskoro postati roditelji.

Galerija


Domaći glumac i pjevač Frano Lasić uskoro će u 66. godini života postati otac. Blic javlja kako je njegova supruga Milena, inače umjetnica iz Beograda, u sedmome mjesecu trudnoće.

Vezani članci Milena Lasić Lijepa supruga našeg 65-godišnjeg glumca objavila fotografiju u sedmom mjesecu trudnoće: ''Nekad sam izlazila u ovo vrijeme'' Frano i Milena Lasić - 1 Domaći glumac čeka dijete u 66. godini, njegova 30 godina mlađa supruga raspričala se o dobnoj razlici među njima

Markantni Dubrovčanin i 30 godina mlađa umjetnica u bračnu luku uplovili su u svibnju 2015. nakon tri godine veze. Zbog ljubavi prema Mileni Frano je preselio u Beograd, a glumac živi na relaciji Srbija - Hrvatska.

Upravo zbog Milene, Frano se vratio i staroj ljubavi - glazbi. U posljednje vrijeme bavi se i humanitarnim radom, a on i supruga jako se raduju ulozi roditelja.

Kako su istaknuli, odluka o proširenju obitelji došla im je spontano, baš kao i brak, a uživaju u svojoj ljubavi.

Lasić inače iz braka s Majom Nikšić ima sina Janka, a sa Živom Stupnik dobio je kći Linu i sina Luku.

Naša pjevačica hrabro pokazala lice bez šminke i progovorila o ozbiljnom problemu s kojim se bori: "Teško je, ali neću se skrivati"