Severinu zove 'gospođa'

KAD POMISLI NA SINA Severinin bivši u suzama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Milan Popović otkrio je svoj razlog za nemogućnost dogovora sa Severinom, te zašto je tužio Igora Kojića.

Milan Popović skoro tri godine vodi sudsku bitku sa Severinom oko zajedničke roditeljske skrbi nad sinom Aleksandrom. Popović se nedavno pridružio i Udruzi za ravnopravno roditeljstvo te se tako udružio s očevima koji žele mijenjati svoj status u životu djeteta nakon razvoda ili prekida s majkama te djece.

Pogledaj i ovo Severina Lijepo se provela Severina objavila fotke s proslave svog rođendana, pogledajte što ju je vratilo u djetinjstvo: "Ima li ljepšeg osjećaja?"

Kao razlog za nemogućnost dogovora sa Severinom oko viđanja sina, Popović navodi 'Moj razlog je da se jednostavno ne mogu dogovoriti. Zašto, ne znam. Pokušavam od samog početka dogovoriti se, ali ja ne znam što gospođa hoće i zašto radi to što radi. Niti imam pretpostavku.'

Za Severinu, koju niti jednom nije nazvao imenom, kaže da namjerno ometa njegovo viđanje sa sinom. 'Imam konkretan primjer. Trebao sam letjeti za Ameriku, gdje imam obveze koje ne mogu odgoditi. Taj moj termin u Americi se poklapa s terminom viđanja mog djeteta koje imam po sudskoj presudi. Zamolio sam gospođu da promijeni termin dan ranije ili kasnije, ona je to odbila.' Za obrazloženje kaže da je uvijek isto, 'da imaju već zakazane aktivnosti'.

S obzirom na to da Severina sve češće boravi u Beogradu sa sinom, Popović smatra kako bi bilo normalno da se dogovore, te da malog Aleksandra viđa i kada je u Beogradu, no Popović ni ne zna kada mu je sin tamo. O tužbi koju je podignuo protiv Igora Kojića, rekao je da je cilj toga da se zaštiti privatnost njegova sina.

Popović je priznao za 'Blic' da su ga u ove tri godine 'na suze natjerale i sretne i tužne okolnosti, a naravno tiču se Aleksandra. Nekako uvijek kad mislim na njega, a nije pored mene, suze mi same krenu.'


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene