Prozvao je za laži

POPOVIĆ O SEVERINI: Svaki pokušaj razgovora je konflikt, da smo se razumijeli, ostali bi zajedno

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Milan Popović pridružio se nedavno Udruzi za ravnopravno roditeljstvo. U intervjuu je progovorio i o odnosu za Severinom.

Milan Popović nedavno se pridružio Udruzi za ravnopravno roditeljstvo te se tako udružio sa očevima koji žele mijenjati svoj status u životu djeteta nakon razvoda ili prekida s majkama te djece. Popović je o svemu progovorio i za Gloriju.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik "Igraju se životima djece..." I ogorčena Ella Dvornik stala uz Severinu, uputila joj je snažne riječi i poslala jasnu poruku: "Ako ovo nije za ulicu, ne znam što je!"

'Statistika pokazuje da se u Hrvatskoj nakon razvoda dijete u 83 posto slučaja dodijeli majci. Novi obiteljski zakon, koji je donesen lani, umjesto da preciznije definira što je zajednička roditeljska skrb, vraća nas u razdoblje prije 2003. i starog zakona, i ponovno daje mogućnost da se dijete na vrlo lak način dodijeli samo jednom roditelju. Zajednička skrb potpuno se ignorira', rekao je Popović.

Ističe kako želi na taj način, zajedničkom skrbi, odlučivati o važnim stvarima u životu njihovog djeteta. 'Majka našeg djeteta uporno u medijima plasira laži da bi me diskreditirala kao oca i kao čovjeka. Nisam nasilnik, nisam nikad bio osuđivan, nisam nikad bio grub, agresivan, niti sam prijetio niti psovao. Protiv mene je pokrenuta lažna kaznena prijava, da bi me u svim ostalim spisima koji slijede po bilo kojoj osnovi odvjetnici s druge strane mogli nazvati nasilnikom', dodaje Popović, koji se zbog toga žalio i odvjetničkoj komori. Popović smatra i kako nije potrebno da za dijete skrbe dadilje, već da se obaveze podijele između roditelja.

'Ne trebaju po dijete u vrtić ići dadilja, vozač i još neki likovi koji se pojavljuju u životima roditelja, nego mama i tata', dodaje. I sam Milan Popović dijete je razvedenih roditelja, a od svoje 10. godine odrastao je sa ocem, po vlastitom izboru. Zbog malog Aleksandra, ističe, izgradio je kuću u Zagrebu, kako bi što manje vremena njih dvoje gubili na put, a što više proveli zajedno.

O odnosu sa Severinom kaže da je jednostavno prepun konflikta. 'Kad se potpuno ne razumijete, kad su vam interesi potpuno drukčiji, kad se ne možete usuglasiti ni oko jedne teme, svaki pokušaj razgovora je konflikt. Da smo se razumjeli i da smo se mogli dogovoriti, ne bismo se ni rastajali, nego bismo ostali zajedno', dodaje Popović i kaže kako ni sam ne zna snosi li dio krivice za takav odnos.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene