Severina šuti

KOJIĆ JAVNO PROZVAO POPOVIĆA: Nije vidio vlastito dijete pet mjeseci!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severinin novopečeni suprug Igor Kojić prvi put se očitovao o situaciji u kojoj se našla njegova Severina. Prozvao je javno Milana Popovića za neviđanje malog Aleksandra, ali i puno teže stvari.

Nakon što je Milan Popović javno otkrio kako je nezadovoljan statusom koji ima kao otac Aleksandra, sina kojeg je dobio sa Severinom, o svemu je očitovao njezin suprug Igor Kojić.

Pogledaj i ovo Severina divna vijest Sud je Severini vratio sina! Došlo je do naglog obrata u cijeloj priči, vijest je potvrdila njezina PR-ica!

Da podsjetimo, Popović je izjavio kako u Americi postoji sindrom 'zlonamjerne majke', kojim majka ograničava susrete i druženja oca i djeteta u procesu razvoda te na sve načine pokušava spriječiti oca da uživa i provodi vrijeme sa djetetom.

Kojić se oštro osvrnuo na Popovićeve riječi putem Instagrama, stavši tako u obranu svoje voljene supruge. 'Nisam čitao kakav sindrom postoji u Americi, ali sam 'vidio' da netko samoinicijativno ne vidi i ne čuje pet mjeseci, pa tri mjeseca, pa dva mjeseca vlastito dijete. Pa se pitam kakvu to mogućnost sustav treba dati? Možda mogućnost da se falsificira putovnica ili da nas netko prati/uhodi mjesecima?', napisao je Igor.

Ovo je prvi put da se Kojić javno i jasno očitovao o situaciji u kojoj se nalaze Severina, Popović i mali Aleksandar. Severinin bivši partner dao je podršku Hrvatskojh udruzi za ravnopravno roditeljstvo. Da podsjetimo, nedavno je Severina na Županijskom sudu dobila jednu od pravnih bitki koju vodi sa Popovićem zbog njihovog dječaka.

 

"Kada dodje do rasprave, nek su vam reči blage, a dokazi jaki, a ja iz iskustva znam da su reči jače uvek kada su dokazi slabi" Patrijarh Pavle

A photo posted by Igor Kojic (@igorkojic) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene