Nije išlo kako je htjela

Bila je na listi najzgodnijih glumica svih vremena, a onda je i sama priznala da su je operacije uništile

Melanie Griffith (Foto: Profimedia) Melanie Griffith (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Melanie Griffith (Foto: Profimedia) +0 Melanie Griffith i Dakota Johnson (Foto: Getty Images) Galerija

Melanie Griffith snimila je kao 17-godišnjakinja golišave scene, zbog čega su ju prozvali seksi sirenom.

Melanie Griffith (62) nije uplašila pandemija koronavirusa i velik broj zaraženih u Americi, pa je u nedjelju viđena kako se šeće Los Angelesom kao i inače. 

Pogledaj i ovo Melanie Griffith - 2 vidljivi veliki ožiljci Teško je gledati što si je napravila jedna od nekoć najljepših žena svijeta, svojom pojavom danas izaziva zgražanje

Iako je ranije na Instagramu poručivala fanovima da ostanu kod kuće i budu na sigurnom, čini se da glumica nije poslušala svoj savjet. Neprepoznatljiva Melanie prošetala je gradom u sportskom izdanju s mobitelom u ruci. 

Glumica je i prije pandemije koronavirusa redovito išla u šetnje kako bi ostala u formi. No dok Melanie dobiva pohvale na račun vitke linije, obožavatelji negoduju zbog njezina lica te ističu da ga je uništila. 

Naime, glumica je pretjerala s plastičnim operacijama, a to je prema pisanju američkih medija uništilo njezin 19 godina dug brak s Antonijem Banderasom (59). 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

So these 2 awesome, creative, incredibly chic stylists..@sweetbabyjamie and @simoneharouche have started this amazing new lingerie line @thekitundergarments 💃🏼 I love everything they have made and btw want one of each! They also donate a portion of anything you buy to charity. ♥️♥️♥️♥️ FOLLOW THEM!!

A post shared by MELANIE (@melaniegriffith) on

Glumac je zaprijetio Melanie da će se razvesti ako ne prestane s time, no ona je to ignorirala. Griffith je 2018. prvi put progovorila o operacijama. 

"Nisam shvatila na što sličim dok ljudi nisu počeli govoriti: 'O, moj Bože, što je učinila?!' To me toliko povrijedilo da sam otišla drugom doktoru i počela rješavati sve sra*e koje mi je jedna doktorica napravila. Srećom, izgledam normalnije sada", ispričala je. 

Inače, glumica je kao 17-godišnjakinja odigrala golišave scene u filmovima "Osmijeh" i "The Drowning Pool", zbog čega su ju nazivali tinejdžerskom seksi sirenom. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We can do this! We have all been through dangerous times but nothing like this virus. Stay home, be safe. FaceTime and CALL your friends and loved ones. #socialdistancing #love #readbooks #meditate ♥️❌⭕️♥️

A post shared by MELANIE (@melaniegriffith) on

Melanie je tijekom 1980. s majkom Tippi Hedren, legendarnom glumicom iz "Ptica" Alfreda Hitchcocka snimila film "Urlikanje". Radnja se bazirala na njihovu stvarnom životu u skloništu za divlje mačke Shambala u kojem su imale lavove, tigrove, pume i leoparde. 

Tijekom snimanja Melanie je napao lav i dobila je 50 šavova na licu, a umalo je izgubila i oko. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene