Mel Gibson i Rosalind Ross su u vezi od 2014., a upoznali su se kada je ona počela raditi za njegovu produkcijsku kuću.

Galerija


Oskarovac Mel Gibson (64) bio je u travnju hospitaliziran zbog koronavirusa, potvrdio je njegov glasnogovornik za australski Daily Telegraph

Vezani članci Cjepivo Moderne Građanima ubrizgano 840 doza Modernina cjepiva kojima je istekao rok valjanosti Zagreb i Rim Usporedili smo antikorona pravila u Italiji i Hrvatskoj: Oni se ponose najrigoroznijim mjerama, mi s najblažima

Gibson, koji živi u Los Angelesu, u tajnosti se liječio i proveo tjedan dana u privatnoj bolnici te se u potpunosti oporavio. "Bio je na tretmanu lijekom Remdesivirom dok je boravio u bolnici i bio je na nekoliko testiranja otad i sva su pokazala da je sada negativan", rekao je glumčev glasnogovornik. 

Mel je viđen početkom srpnja u Malibuu sa svojom partnericom, scenaristicom Rosalind Ross (30), s kojom ima sina Larsa Gerarda (3). Oboje su nosili zaštitne maske na licu na nepravilan način, odnosno nisu njima pokrili nos. 

Mel i Rosalind zajedno su od 2014. Upoznali su se kada je ona počela raditi za njegovu produkcijsku kuću Icon i ubrzo su se zaljubili. 

Inače, Gibson je svojedobno šokirao svojim ponašanjem koje je zasjenilo njegovu glumačku i redateljsku karijeru u kojoj je osvojio dva Oscara. 

Policija je 2006. uhitila Mela zbog sumnje za vožnju pod utjecajem alkohola. Glumac je policajce počeo vrijeđati na rasnoj i vjerskoj osnovi. "Židovi su odgovorni za sve ratove u svijetu", rekao je. Usto, 2011. je procurila snimka na kojoj tuče tadašnju suprugu Oksanu Grigorievu i govori joj "Je*eno si to zaslužila".

Nije zadovoljna nakon smanjivanja grudi, opet ide na operaciju: "I dalje su mi ogromne"