Vraća se na staro

Meghan otkazala kraljici poslušnost pa se sada može vratiti kratkim haljinicama, seksi scenama i Instagramu

Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: AFP) Afp 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) +0 Meghan Markle (Foto: Profimedia) Galerija

Meghan Markle i princ Harry odrekli su se kraljevskih dužnosti te kreću u normalni život.

Princ Harry i Meghan Markle prošlu su srijedu priopćenjem na Instagramu objavili da se odriču kraljevskih dužnosti te da će živjeti financijski neovisni na relaciji Velika Britanija - Sjeverna Amerika.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

"Novu godinu odlučili smo započeti promjenom. Počinjemo utirati put progresivnoj novoj ulozi unutar ove institucije, pa namjeravamo odstupiti s kraljevskih dužnosti koje imamo u kraljevskoj obitelji, ali radit ćemo na tome da budemo financijski neovisni", objasnili su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa.

Kraljevski par odluku je navodno donio bez rasprave s ostatkom obitelji koja je šokirana, ali i bijesna, baš kao i britanska javnost koja je poručila Meghan da se ruga tradiciji, dok su princa Harryja nazvali budalom koja gadno griješi.

Kako god bilo, Meghan se sada vraća starom načinu života, ali i nekim starim navikama. Tako će ponovno moći imati društvene mreže ili pisati blog kakav je nekada vodila pod nazivom The Tig na kojem je pisala o putovanjima.

Meghan će sada moći javno raspravljati o bilo kakvim aktualnim političkim pitanjima te davati intervjue i općenito izražavati svoje mišljenje kojeg itekako ima. Ako to odluči, može se i obračunati s brojnim hejterima nakon mjeseci i mjeseci medijske šutnje koju joj je nalagao britanski dvor.

Meghan će sada moći odlaziti i na razne evente te nositi odjeću koju želi, baš kao nekad, ali i davati autograme koje dosad nije mogla.

Tko zna, možda se vrati i glumačkoj karijeri koja je nekada obilovala seksi scenama. U to se uvjerite u našoj galeriji.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene