Britanski mediji ne prestaju komentirati odluku princa Harryja i supruge Meghan da se odriču svih kraljevskih dužnosti, a vojvotkinja od Sussexa sada se odlučila na novi potez.

Galerija


Velika Britanija je u šoku nakon što su princ Harry i Meghan Markle u službenom priopćenju na Instagramu objavili da se odriču službenih kraljevskih dužnosti.

Vezani članci Princ Harry, Meghan Markle, princ William i Kate Middleton William i Kate razbjesnili obožavatelje Harryja i Meghan: "Sigurni smo da ovo nije slučajno" Princ Charles, Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Svi su zabrinuti: Obitelj do Meghan i Harryja pokušava doprijeti s puno ljubavi i pažnje, ali oprezno

Britanski mediji ne prestaju analizirati i komentirati cijelu situaciju, a Harry i Meghan nakon prvotnog priopćenja nisu se više oglašavali.

No Meghan se sada odlučila na potez koji će zasigurno dodatno razbjesniti britansku javnost i obožavatelje kraljevske obitelji. Naime, samo tri dana po povratku s praznika koje su proveli u Kanadi, vojvotkinja od Sussexa opet se vratila u tu zemlju, gdje je osmomjesečnog sina Archieja ostavila s dadiljom.

Mnogi su to protumačili kao bijeg dok se njezin suprug suočava s gnjevom svoje obitelji i britanske javnosti. Kako tvrdi izvor upućen u cijelu situaciju, tamo će ostati do daljnjega, a navodno nije ni imala namjeru dugo ostati u Britaniji.

Kraljica je svojoj zaraćenoj obitelji naredila da pronađu rješenje koje će njezinu unuku i njegovoj supruzi omogućiti da napuste kraljevske dužnosti. Jedno je sigurno, ovu krizu kraljevska obitelj zasigurno neće moći lako riješiti.

Nju ne zanimaju muškarci bez statusa, a sada je upecala još jednog puno slavnijeg od sebe

Mia Kovačić otkrila svoj skriveni talent 👅 I Nova Buzz