Što će reći kraljica?

Drama u kraljevskoj obitelji! Fotografije polugole Meghan Markle procurile u javnost

Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty) Meghan Markle (FOTO: Getty) - 2 Meghan Markle (FOTO: Getty) - 3 +0 Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty) - 2 Galerija

Sporne fotografije prikazuju Meghan Markle u nezgodnim situacijama.

Meghan Markle našla se u novom problemu.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle - 1 Pa što im je Nije prošlo ni dvije godine od njene smrti, a Harry i Meghan već su prekršili obećanje dano kraljici Elizabeti, evo što su sada izveli!

Ovog puta procurile su u javnost njezine fotografije u toplesu na plaži te u hotelskoj sobi. Markle na fotografijama nosi samo gaćice. Provodila se tada na odmoru s prijateljicama, piše Radar Online.  Problematično je što je tijekom nastanka fotografija bilo jasno da je Meghan već u vezi s Harryjem. Vidljiva je narukvica koju joj je 2016. godine darovao Harry dok su bili na odmoru u Africi. Ne mogu se, stoga, izvlačiti da su fotografije nastale u davnoj prošlosti.

Snimke i fotografije pojavile su se na stranici povezanoj s ISIS-om, gdje se vrijeđalo njezino porijeklo.

Nakon toga, objavila ih je stranica The Fappening, poznata po objavljivanju ukradenih snimki poznatih. Britanci su se donedavno zgražali nad činjenicom što se na Pornhubu nalaze snimke buduće princeze, no sada je olakotna okolnost bila i to što je riječ o kadrovima nastalima na snimanju serije Suits. Kako će sada ovo objasniti, ostaje vidjeti.

Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene