Kate pala u drugi plan

Povijesni dan za prelijepu Meghan! Glumica još jednom oduševila ljepotom i elegancijom

Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty) - 2 Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty) - 2 Getty 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty) - 2 Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty) - 6 Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty) - 5 Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty) - 4 Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty) - 3 Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty) - 7 +0 Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty) - 1 Galerija

Čini nam se da Meghan Markle osvaja srca Britanaca velikom brzinom.

Meghan Markle i princ Harry uskoro će se vjenčati, no kraljevske obaveze lijepa Markle već sada izvršava. Protekli dan također je jako važan za Meghan jer se prvi put pojavila u javnosti u društvu kraljice Elizabethe II. Kraljevska obitelj pojavila se u javnosti na Dan Commonwealtha te su otišli na misu povodom tog svečanog dana.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Za prvo pojavljivanje u društvu kraljice Markle je izgledala savršeno. Nosila je crnu haljinu, a iznad elegantni kaput kremasto-bijele boje te šeširić u istoj boji. Osim toga, uparila je cipele i torbicu, a sve je začinila jednostavnom i elegantnom frizurom i šminkom.Meghan Markle sjajno se uklopila u kraljevsku obitelj, a s princem Harryjem definitivno čini omiljeni par Velike Britanije trenutno.

Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty) - 5 Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty) - 5 Foto: Getty

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene