Meghan Markle naljutila je Britance svojim ponašanjem na božićnoj ceremoniji u Sandringhamu.

Galerija


Posljednih mjeseci sve su oči uprte u Meghan Markle. Američka glumica uskoro će postati članica kraljevske obitelji, pa i ne čudi da je svaki njezin potez pod povećalom javnosti. U društvu članova kraljevske obitelji Meghan je stigla na ovogodišnju božićnu ceremoniju u Sandringhamu, a njezino ponašanje mnogi su okarakterizirali kao neprimjereno.

Vezani članci Princ Harry, Meghan Markle Princ Harry pristao je na intervju kojim je šokirao svoju obitelj dan nakon što je saznao vijest koja ga je naljutila Princ Harry i Meghan Markle - 2 Princ Harry i Meghan pokušavaju utišati nova šuškanja koja bi im mogla nanijeti štetu i dodatno narušiti njihov imidž

Zaručnica princa Harryja navodno se nije znala pokloniti kraljici, a ono što je još više razbjesnilo Britance jest fotografija na kojoj Meghan izgleda kao da plazi jezik. Nezgodan trenutak odmah je podigao prašinu na društvenim mrežama.

"Za Boga miloga, može li joj netko reći da ne bi trebala plaziti jezik na fotografijama s kraljevskom obitelji?", "Meghan pokazuje nestašnu stranu tijekom blagdanskog okupljanja. Oh, koja prekrasna etiketa za nekoga tko se pridružuje našoj kraljevskoj obitelji. Žena je sramota", "Drži svoj jezik za zubima", samo su neki od komentara koji su užarili Twitter.

Britancima je očito stala na žulj, pa želi li steći njihovu naklonost, lijepa Meghan mora pomno paziti na svaki svoj korak. Ipak, u svibnju iduće godine ulazi u kraljevsku obitelj, a ta obitelj ne trpi takve nestašluke.