Meghan Markle naljutila je Britance svojim ponašanjem na božićnoj ceremoniji u Sandringhamu.

Galerija


Posljednih mjeseci sve su oči uprte u Meghan Markle. Američka glumica uskoro će postati članica kraljevske obitelji, pa i ne čudi da je svaki njezin potez pod povećalom javnosti. U društvu članova kraljevske obitelji Meghan je stigla na ovogodišnju božićnu ceremoniju u Sandringhamu, a njezino ponašanje mnogi su okarakterizirali kao neprimjereno.

Vezani članci Thomas Markle Thomas Markle pohvalio se gestom koju je učinio za svoju kćer Meghan, priznao i što mu najteže pada pa za to okrivio princa Harryja Barack Obama i princ Harry Otkriven pravi razlog zašto Meghan i Harry nisu bili na Obaminu rođendanu, to je malo tko očekivao

Zaručnica princa Harryja navodno se nije znala pokloniti kraljici, a ono što je još više razbjesnilo Britance jest fotografija na kojoj Meghan izgleda kao da plazi jezik. Nezgodan trenutak odmah je podigao prašinu na društvenim mrežama.

"Za Boga miloga, može li joj netko reći da ne bi trebala plaziti jezik na fotografijama s kraljevskom obitelji?", "Meghan pokazuje nestašnu stranu tijekom blagdanskog okupljanja. Oh, koja prekrasna etiketa za nekoga tko se pridružuje našoj kraljevskoj obitelji. Žena je sramota", "Drži svoj jezik za zubima", samo su neki od komentara koji su užarili Twitter.

Britancima je očito stala na žulj, pa želi li steći njihovu naklonost, lijepa Meghan mora pomno paziti na svaki svoj korak. Ipak, u svibnju iduće godine ulazi u kraljevsku obitelj, a ta obitelj ne trpi takve nestašluke.