Na sve je mislila

Meghan tijekom intervjua odala počast pokojnoj princezi Diani, nije prvi put da je viđena s tim detaljem

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Meghan Markle tijekom intervjua s Oprah Winfrey nosila je dijamantnu narukvicu koja je pripadala pokojnoj princezi Diani, a ranije je pokazala da je od princa Harryja dobila i njen prsten.

Meghan Markle odala je počast pokojnoj majci svog supruga, princa Harryja tijekom ekskluzivnog intervjua s Oprah Winfrey. 

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Čiji potez je bolji? I Harry i Meghan suočili su se s optužbama za fotošopiranje, evo kako su se oni snašli u svom slučaju

Naime, Meghan je na lijevoj ruci nosila dijamantnu narukvicu koja je pripadala princezi Diani. Riječ je o komadu nakita luksuznog francuskog brenda Cartier koji je Harryjeva majka nosila nekoliko puta u javnosti prije svoje smrti 31. kolovoza 1997. 

Kako su pisali strani mediji, princ je navodno uzeo nekoliko dijamanata iz majčine narukvice za izradu prstena kojim je zaprosio Markel 2017.

Nije prvi put da Meghan nosi taj komad nakita i viđen je na njezinoj ruci tijekom kraljevske turneje 2018. Nosila je i prsten koji je pripadao pokojnoj princezi Diani. 

Princ Harry je u intervjuu kod Oprah spominjao svoju majku. "Mislim da bi bila jako ljuta zbog toga kako je sve ovo ispalo, ali i tužna. No na kraju, sve što je željela za nas je da budemo sretni", ispričao je i dodao da je osjećao majčinu prisutnost tijekom cijelog procesa odbacivanja kraljevskih dužnosti. 

Inače, Meghan je u intervjuu otkrila i da joj je kraljica Elizabeta dala za zaruke dijamantne naušnice i ogrlicu. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Katy Perry (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Ona je ljepša nego ikad prije, a pogled nije lako maknuti ni s golišave i mišićave pojave njezinog zgodnog partnera!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene