Prve naznake

Samo dan nakon što su potvrdili trudnoću Meghan u bijeloj haljini ponosno pokazala trbuščić

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ Harry i Meghan Markle postat će roditelji na proljeće 2019. godine.

Kensingtonska palača jučer je potvrdila ono o čemu se šuškalo tjednima.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle - 10 Baš su se zabavljali Harry i Meghan u prvom zajedničkom izlasku nakon novih šokantnih vijesti koje su priuštili kraljevskoj obitelji, nisu se doimali zabrinutima!

Princ Harry i Meghan Markle očekuju prinovu, a još jedna kraljevska bebica stiže na proljeće 2019. godine.

''Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa presretni su što mogu objaviti da čekaju prinovu koja će na svijet stići u proljeće 2019. godine. Kraljevski par zahvaljuje na svoj potpori koja im stiže od ljudi diljem svijeta još otkako su se vjenčali u svibnju.''

Iako se tjednima šuškalo kako je bivša američka glumica u blaženom stanju, nakon nedavnog vjenčanja princeze Eugenie glasine se posebno nisu mogle utišati, i to sve zbog širokog kaputa koji je nosila.

Princ i vojvotkinja zatim su sletjeli u Australiju, no Meghan se ponovno "čudno" ponašala jer je čitavo vrijeme trbuh skrivala ljubičastim fasciklima.

Kraljevski par u Australiji će provesti idućih tjedan dana, a u intervjuu uoči dolaska za britanske novine izjavili su da se nadaju skorom osnivanju obitelji. A Meghan je odabrala upravo Australiju kako bi prvi put pokazala trbuščić.

Naime, u bijeloj haljini australske dizajnerice Kareen Gee vrijednoj 1800 dolara, iz profila se on lako mogao uočiti, iako je još jako mali. Društvene mreže odmah su počele gorjeti od slatkih komentara, a moramo priznati da vojvotkinja blista posebnim sjajem.

Pogađate, haljina koju je nosila srušila je stranicu spomenute dizajnerice u nekoliko minuta, jer poznato je da se sve što Meghan odjene rasproda u trenu. Baš kao što je to nekad bio slučaj s Kate Middleton.  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene