Princ Harry i Meghan Markle postat će roditelji na proljeće 2019. godine.

Galerija


Kensingtonska palača jučer je potvrdila ono o čemu se šuškalo tjednima.

Vezani članci Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Profimedia) Je li novi bezobrazluk Harryja i Meghan na vidiku? Ovaj potez mogao bi ozbiljno naljutiti Kraljicu Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan ostavila Kate u sjeni dekolteom i detaljem zbog kojeg javnost misli da je ponovno trudna

Princ Harry i Meghan Markle očekuju prinovu, a još jedna kraljevska bebica stiže na proljeće 2019. godine.

Meghan Markle (Foto: Pixsell)
Meghan Markle, Princ Harry (Foto: Pixsell)

''Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa presretni su što mogu objaviti da čekaju prinovu koja će na svijet stići u proljeće 2019. godine. Kraljevski par zahvaljuje na svoj potpori koja im stiže od ljudi diljem svijeta još otkako su se vjenčali u svibnju.''

Iako se tjednima šuškalo kako je bivša američka glumica u blaženom stanju, nakon nedavnog vjenčanja princeze Eugenie glasine se posebno nisu mogle utišati, i to sve zbog širokog kaputa koji je nosila.

Meghan Markle (Foto: Pixsell)
Meghan Markle (Foto: Gareth Fuller/Press Association/PIXSELL)

Princ i vojvotkinja zatim su sletjeli u Australiju, no Meghan se ponovno "čudno" ponašala jer je čitavo vrijeme trbuh skrivala ljubičastim fasciklima.

Kraljevski par u Australiji će provesti idućih tjedan dana, a u intervjuu uoči dolaska za britanske novine izjavili su da se nadaju skorom osnivanju obitelji. A Meghan je odabrala upravo Australiju kako bi prvi put pokazala trbuščić.

Meghan Markle (Foto: Pixsell)
Meghan Markle, Princ Harry (Foto: Pixsell)

Naime, u bijeloj haljini australske dizajnerice Kareen Gee vrijednoj 1800 dolara, iz profila se on lako mogao uočiti, iako je još jako mali. Društvene mreže odmah su počele gorjeti od slatkih komentara, a moramo priznati da vojvotkinja blista posebnim sjajem.

Meghan Markle (Foto: Pixsell)
Meghan Markle, Princ Harry (Foto: Pixsell)

Pogađate, haljina koju je nosila srušila je stranicu spomenute dizajnerice u nekoliko minuta, jer poznato je da se sve što Meghan odjene rasproda u trenu. Baš kao što je to nekad bio slučaj s Kate Middleton.