Teški dani pred vjenčanje

Otac Meghan Markle imao srčani udar: Zbog zdravlja i skandala s fotografijama ipak ju neće voditi do oltara

Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Profimedia) +0 Meghan Markle, princ Harry (Foto: Getty Images) Galerija

Iako je kraljevska obitelj nedavno potvrdila da će uz Meghan Markle na vjenčanju s princem Harryjem biti oba roditelja, Thomas Markle za portal TMZ izjavio je da ipak neće voditi kćer do oltara.

Samo pet dana prije kraljevskog vjenčanja otac Meghan Markle za portal TMZ izjavio je da ipak neće svoju kćer voditi do oltara. Kako pišu strani mediji, razlog ove njegove odluke prvenstveno je zdravlje jer je, kako tvrdi, prije šest dana pretrpio srčani udar izazvan stresom, ali osim toga, ne želi kraljevsku obitelj dovoditi u neugodnu situaciju s obzirom na lažne paparazzo fotografije koje je snimio u dogovoru s fotografom.

Pogledaj i ovo Meghan Markle (Foto: Getty Images) Kriva je pčela Nije se mogla suzdržati: Meghan prasnula u smijeh jer je Harry bio prisiljen prekinuti svečani govor posvećen ocu

Thomas Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Navodno mu je ovo drugi srčani udar, a iako nije bilo poznato je li za fotografije dobio novac, sada je priznao i da je za spomenuti dogovor bio plaćen, ali je dodao i da nije puno zaradio iako se fotografije diljem svijeta prodaju za 100 tisuća funti. Pokušao se opravdati istaknuvši da su mu sa svih strana nudili priliku za intervjue, da ih je sve odbijao, ali da se na suradnju s fotografom odlučio samo zbog toga što je na prethodnim fotografijama izgledao poprilično loše, pa je to nekako pokušavao ispraviti.

Izvori bliski kraljevskoj palači kažu da članovi buduće Meghanine obitelji do izlaska ove vijesti u medijima nisu bili upoznati s podatkom da otac bivše glumice ne dolazi na vjenčanje, te da je to vijest koja je mladenku tik pred vjenčanje duboko uzrujala.

''Princ Harry i Meghan mole za razumijevanje i poštovanje u ovoj teškoj situaciji'', poručili su iz palače.

Dok će se princu Harryju u subotu zavjetovati na vječnu ljubav, uz Meghan će tako biti samo majka, a još nije poznato tko će nekadašnju zvijezdu serije ''The Suits'' dovesti do oltara.

Nova TV gledateljima priprema veliki prijenos ovog najiščekivanijeg događanja godine. U posebnoj emisiji, iz kraljevski opremljenog studija, gledatelji će tijekom više od tri sata emisije moći izravno pratiti tijek vjenčanja, atmosferu s lokacije, ali i čuti zanimljive analize gostiju. S njima će u studiju razgovarati voditelji Valentina Baus i Dorijan Elezović kojemu je, nakon vjenčanja princa Williama i Kate, ovo drugo kraljevsko vjenčanje koje će popratiti u voditeljskoj ulozi. S lokacije vjenčanja najsvježije će informacije donositi novinarka Barbara Štrbac, a emisiju će uređivati urednica Ivana Ivančić.

Urednica portala Showbuzz.hr Mirjana Filipović izvještavati će uživo iz Windsora, gdje će se princ Harry i Meghan Markle zavjetovati na vječnu ljubav. Kao iskusna urednica i novinarka Mirjana će čitateljima uživo približiti atmosferu s jednog od najvažnijih showbizz događaja godine.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene