Nove tvrdnje

Otkriven veliki gaf kojim je Meghan osramotila princa Harryja na važnom obiteljskom događaju

Vjenčanje princeze Eugenie (FOTO: Owen Humphreys/Press Association/PIXSELL) Vjenčanje princeze Eugenie (FOTO: Owen Humphreys/Press Association/PIXSELL) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Vjenčanje princeze Eugenie (FOTO: Owen Humphreys/Press Association/PIXSELL) Galerija

Nova knjiga o životima članova britanske kraljevske obitelji navodi kako je Meghan Markle osramotila princa Harryja pred obitelji, i to na vjenčanju princeze Eugenie.

Meghan Markle dovela je princa Harryja u vrlo neugodnu poziciju i osramotila ga kada je tijekom vjenčanja princeze Eugenie otkrila pred svima da je trudna i tako izvela ogromni društveni gaf te razbjesnila mladenku i njezinu majku Saru Ferguson, piše u novoj knjizi o životima članova kraljevske obitelji.

Tako pišu istraživački novinari Dylan Howard i Andy Tillet u svojoj bombastičnoj knjizi "Royals At War".

"Meghan se požurila, odlučivši da je to idealan trenutak da objavi kako ona i Harry čekaju svoje prvo dijete. To je bila velika pogreška, bila bi čak i u slučaju da nisu članovi kraljevske obitelji. Ukrali su svu pozornost s mladenke Eugenie. Ona je bila bijesna, baš kao i njezina majka Sarah Ferguson", tvrdi autorski dvojac i dodaje kako je Harryju zbog toga bilo iznimno neugodno.

S ostatkom svijeta vijest o trudnoći podijelili su uoči svoje prve kraljevske turneje po Australiji i Novom Zelandu. U to su vrijeme naišli i na kritike obožavatelja upravo zbog termina za koji su se bili odlučili za objavu.

Meghan Markle i princ Harry postali su roditelji dječaka Archieja u svibnju prošle godine, a obitelj danas živi u Los Angelesu, gdje su se preselili nakon što su se odrekli svih kraljevskih dužnosti i titula

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene