Princ William i Kate Middleton upozoravali su Harryja zbog Meghan Markle i pokušali ga uvjeriti da ne žuri s vjenčanjem.

Galerija


Nova knjiga o životima članova britanske kraljevske obitelji "Royal At War" čiji su autori istraživački novinari Dylan Howard i Andy Tillet, ne prestaje podizati prašinu nakon što se polako otkrivaju njezini škakljivi i dosad nepoznati detalji.

Vezani članci Meghan Markle, princ Harry, Kate Middelton, princ William Reakcija kraljevske obitelji na gubitak drugog djeteta Harryja i Meghan iznenadila je javnost Meghan Markle i princ Harry Stigla je potvrda da se Meghan i Harry nikada više neće vratiti kući, događaji pod okriljem noći sve su razotkrili?

Tako je navodno princ William bio izrazito zabrinut zbog romanse svog mlađeg brata, princa Harryja i njegove sadašnje supruge Meghan Markle, pa ga je čak otvoreno bio pitao je li siguran da je ona prava žena za njega, nedugo nakon što ju je upoznao.

Princ Harry bratovu dobronamjernu intervenciju nije baš dobro prihvatio, a autori knjige tvrde da je Harry opčinjen i predan Meghan, da je pun povjerenja u nju i njezine ambicije jer je podsvjesno tražio lik koji će zamijeniti njegovu pokojnu majku princezu Dianu bez koje je naglo ostao kao maleni dječak.

William nije bio jedini koji mu je otvoreno iskazao svoje sumnje, jer učinila je to i njegova supruga Kate Middleton koja mu je dala savjet da ne žuri s vezom.

"Nježno ga je upozorila da upoznaje nekoga s potpuno drugačijim stilom života od njegova, prošlošću i karijerom te da će trebati vremena, brige i paženje da se kao par uklope", pišu autori.

Njihova zabrinutost rezultirala je time da je Harry postao uvjeren da su članovi njegove obitelji pa čak i njihovi pomoćnici protiv njegove i Meghanine veze. Ipak, autori sugeriraju da sve Harryjeve sumnje nisu bile opravdane jer su mnogi zaposlenici palača bili Meghanini obožavatelji.

"Mislim da je Harry smatra kako nije mogao zaštiti majku pa će učiniti sve da zaštiti svoju ženu. Osjetljiv je i često nailazi na kritike i negativne komentare, koji zapravo to uopće nisu.

"Razlazi koji su se na kraju dogodili u kraljevskoj obitelji nakon što je Meghan stigla, mogli su se izbjeći da je Harry uspio suosjećati i prihvatiti brigu Williama i duh u kojem mu je izrazio svoju brigu", zaključuju autori.

Luka Modrić primio originalni poklon od Vide kojem mnogi ne bi odoljeli: "S ovim ćeš igrati do 50."