Narušeni odnosi

Problematična obitelj lijepe zaručnice princa Harryja: "Doći ćemo na svadbu i ako nas ne pozove"

Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: Getty) Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: Getty) 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: Getty) Meghan Markle (Foto: Getty) Meghan Markle (Foto: Getty) Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: Getty) Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: AFP) - 3 Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: AFP) - 2 +0 Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: AFP) - 1 Galerija

S polusestrom Meghan Markle nije pričala deset godina, a polubrat je bio uhićen zbog nasilja. Njezin rođak tvrdi da je oduševljen i da će na svadbu Meghan i Harryja doći i ako ne bude pozvan.

Meghan Markle u centru je svjetske pozornosti otkako se zaručila za princa Harryja. Britanski mediji, očekivano, ne prestaju pisati o vjenčanju koje je zakazano za svibanj sljedeće godine. S dijelom svoje obitelji Meghan i nije u sjajnim odnosima, no oni svejedno žele na kraljevsko vjenačnje. Tako je nećak lijepe glumice rekao kako će na vjenčanje doći i ako ne bude pozvan na isto. Thomas Dooley, 26-godišnji zaposlenik pizzerije, rekao je da će u Veliku Britaniju doći na vjenčanje - čak i ako na isto ne bude pozvan.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

"Oduševljen sam", rekao je Dooley. Mladić je izjavio da je s Markle bio blizak kao dječak te da ga je često čuvala dok su bili djeca. Dodao je i da su prestali biti u kontaktu kada su se posvađali njihov djed i njegov otac. Polusestra slavne Meghan izjavila je već ranije da će Thomas Markle htjeti Meghan voditi do oltara. Iako nije potvrđeno da će se to zaista dogoditi, Markle će na svadbu doći u društvu Dorije Ragland, svoje bivše supruge i majke slavne glumice. Majka i otac Harryjeve odabranice rastali su se kada je ona imala pet godina.

Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: AFP) - 3 Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: AFP) - 3

"Znam da ju želi voditi do oltara. Sigurna sam da to želi napraviti", rekla je nedavno Samantha Markle, polusestra glumice. Iako su zaručeni, princ Harry još nije upoznao oca svoje odabranice, no navodno planiraju otputovati u Mexico, gdje gospodin Markle živi. Iako se nisu fizički sreli, Harry je nazvao oca svoje buduće supruge i zamolio ga za njenu ruku. Dok roditelji nisu problematični, polusestra i polubrat glumice imaju burnu prošlost. Samantha s Meghan nije razgovarala već deset godina, a polubrat Thomas je svojedobno uhićen zbog nasilja prema djevojci. Još se ne zna hoće li ih stoga Meghan pozvati na svoje kraljevsko vjenčanje.

Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: AFP) - 1 Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: AFP) - 1

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene