Ovo je sjajno

Otkrili slatke tajne: Iznenadit će vas gdje je Princ Harry zaprosio Meghan Markle

Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: Getty) Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: Getty) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: AFP) - 1 Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: AFP) - 2 Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: AFP) - 3 +0 Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: Getty) Galerija

Princ Harry i Meghan Markle dali su zajednički intervju i otkrili detalje zaruka.

Princ Harry zaručio je svoju djevojku, glumicu Mehgan Markle, nakon godinu dana veze. Kraljevska obitelj tako se sprema za još jedno vjenčanje koje bi se trebalo održati u proljeće 2018. godine.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Sada je mladi par dao i intervju te otkrio detalje koje do sada nismo znali.

"Bili smo u vikendici i pekli smo piletinu. Odjednom me je zaprosio. Bilo je nekako prirodno, romantično i jako slatko", otkrila je Meghan te tako svima dala do znanja kako se njihove zaruke ne razlikuju mnogo od drugih.

Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: Getty) Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: Getty)

''On je kleknuo, a ja mi nisam dozvolila da završi rečenicu nego sam ga pitala mogu li odmah reći da i potpuno sam zaboravila uzeti prsten'', otkrila je buduća članica kraljevske obitelji.

Harry je sam dizajnirao prsten, a u njega su ugrađena dva dijamanta koja su pripadala njegovoj pokojnoj majci, princezi Diani.

Meghan neće dobiti titulu princeze, kao što ju nisu dobile ni Camilla ni Kate. Britanski mediji nagađaju da će ona i princ postati Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa.

Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: AFP) - 3 Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: AFP) - 3

Harry se u intervjuu prisjetio i svoje tragično preminule majke za koju je uvjeren da bi bila oduševljena s Meghan. "Bile bi kao prst i nokat. To je sigurno. Znam da bi bila izvan sebe od sreće, skakala bi od uzbuđenja", izjavio je Harry. Dodao je i kako ga dani kao što su ovi neopisivo podsjećaju na majku. "Tijekom ovakvih dana zaista mi je žao što nije uz mene i što s njom ne mogu podijeliti ove sretne vijesti", zaključio je Harry.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene