Tko je Meghan?

Razvedena glumica osvojila princa: Evo zbog čega nikada neće postati princeza

Meghan Markle (Foto: Getty) Meghan Markle (Foto: Getty) Getty 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: Getty) Meghan Markle (Foto: Getty) Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: AFP) - 3 Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: AFP) - 2 Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: AFP) - 1 Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty) Meghan Markle (Foto: Getty) Meghan Markle (Foto: Getty) +0 Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: Getty) Galerija

Buckinghamska palača potvrdila je sretne vijesti. Princ Harry i Meghan Markle su se zaručili, no tko je zapravo ona i zašto nikada neće postati princeza?

Nakon nekoliko mjeseci iščekivanja službeno su potvrđene sretne vijesti. Princ Harry i Meghan Markle su se zaručili, a vjenčanje planiraju u proljeće 2018. godine. Osobito je zanimljivo da su zaruke objavljene baš u studenom, u mjesecu kada su se također zaručili princ William i Kate Middleton, kao i njihovi roditelji, princ Charles i princeza Diana.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

No tko je zapravo Meghan Markle? Rođena je u Los Angelesu, kao dijete Doris Radlan i Toma Marklea. Njezini su se roditelji razveli kad je Meghan imala samo dvije godine, no zbog svoje kćeri ostali su u dobrim odnosima.

Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: Getty) Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: Getty)

Meghan je svoju glumačku karijeru započela 2003. godine, no proslavila se tek mnogo godina kasnije ulogom u američkoj seriji "Suits". Neki dijelovi serije poput scena seksa navodno se nisu svidjeli članovima kraljevske obitelji.

Lijepa Meghan ne uklapa se u britansku ideju o idealnoj supruzi zbog toga što je pučanka, tamnoputa i glumica, ali i zbog činjenice da je već bila udana. Naime, bila je u dvogodišnjem braku s filmskim producentom Trevorom Engelsonom.

Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty) Foto: Getty

Zbog zaruka s princom Meghan se morala odreći puno stvari. No, unatoč tomu, nikada neće postati princeza jer je ta čast rezervirana za žene rođene u kraljevskoj obitelji. Ta će titula pripasti tek djeci Meghan i Harryja, ako ih budu imali. Međutim, da je Meghan i rođena u kraljevskoj obitelji, potencijalna prepreka za status princeze mogao bi biti njezin razvod, piše Daily Mail.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene