sve više se udaljavaju

Harry i Meghan odbili kraljičin poziv i jako je razočarali, mnogi tvrde da je jasan razlog koji stoji iza takve odluke

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Meghan Markle i princ Harry odlučili su Božić proslaviti daleko od njegove obitelji, iako neki tvrde kako to neće najbolje prihvatiti njegova baka, kraljica Elizabeta.

Princ Harry i Meghan Markle se neće vratiti u Veliku Britaniju kako bi skupa s ostatkom kraljevske obitelji proslavili Božić, istaknuli su izvori bliski paru za Daily Mail. Pretpostavlja se kako bivši kraljevski par ne želi doći u Veliku Britaniju zbog medija koji bi ih u tom slučaju pratili u stopu.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i kraljica Elizabeta Tome se nije nadala Meghan Markle usudila se odbiti važan kraljičin savjet, evo što joj je oštro odgovorila kada joj je ponudila pomoć

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa tako će propustiti tradicionalni obiteljski ručak gdje ih je pozvala njegova baka i koji inače kraljica Elizabeta organizira u Buckinghamskoj palači, a koji će se ove godine održati u dvorcu Windsor, gdje čelnica britanske monarhije posljednje vrijeme odmara.

"Logistički je taj ručak vrlo zahtjevan, a zaposlenici kraljevske obitelji bi već dosad znali da Meghan i Harry dolaze. Obzirom da će ovo biti kraljičin prvi Božić bez princa Philipa, neki su se nadali da će htjeti biti uz nju", rekao je izvor blizak kraljevskoj obitelji za Page Six.

Inače, kraljica je posljednjih dana otkazala sve obaveze jer su joj liječnici preporučili da se odmoru. Zabrinula je mnoge nakon što je prenoćila u bolnici prije nekoliko tjedana, a zbog svega se nije pojavila na UN-ovoj konferenciji o klimi COP26, kao ni na ostalim službenim dužnostima.

Sve što može obavlja putem interneta. Prema pisanju britanskih medija Princ Charles i vojvotkinja Camilla, princ William i Kate Middleton, te princeza Anne kao i princ Edward i njegova supruga Sophie spremni su joj pomoći koliko god je potrebno, a u britanskoj su javnosti već dobili nadimak "veličanstvene sedmorke". Izvori iz palače potvrdili su i da kraljica nema namjeru odstupiti od kraljevskih dužnosti, ali shvaća da će u budućnosti morati manje raditi.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Tina i Ike Turner (Foto: Profimedia) Tina i Ike Turner (Foto: Profimedia) Tina Turner (Foto: Getty Images) +0 Tina Turner (Foto: Getty Images) Celebrity Diva podigla tužbu protiv 50 godina mlađe kolegice jer joj previše nalikuje, vidite li i vi toliku sličnost među njima?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene