Nakon tri godine!

Meghan stiže u show omražene voditeljice, zna se i o čemu će pričati, a čini se da bi nervoza u kraljevskoj obitelji mogla porasti!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ellen DeGeneres najavila je na Twitteru da će u novoj epizodi njezinog showa gošća biti Meghan Markle.

Vojvotkinja od Sussexa iliti Meghan Marke pojavit će se u showu slavne voditeljice Ellen DeGeneres u četvrtak, a prema kratkoj najavi njihova razgovora Meghan će se prisjetiti kako je odlazila na glumačke audicije u tom istom studiju, ali i onih vremena prije nego što je upoznala princa Harryja.

Pogledaj i ovo Kate Middleton i Meghan Markle Kakvi su to potezi? Meghan Markle nudi svoju pomoć Kate Middleton, javila joj se nekoliko puta, a evo kako je ona reagirala na to!

"Zaštitari bi mi uvijek govorili: 'Slomi nogu! Nadamo se da ćeš dobiti!' Dakle, danas je vožnja bila vrlo drugačija", govori Meghan voditeljici, koja je inače i njezina susjeda u Montecitu.

Meghan joj je također ispričala kako je nekada vozila stari Ford Explorer Sport i kako je imala posebnu tehniku za njegovo otključavanje.

“Parkirala bih straga na parkingu i otvorila prtljažnik, zatim se popela i zatvorila za sobom i puzala preko svih sjedala da izađem”, rekla je kroz smijeh.

Ellen je najavu njezina gostovanja objavila na svom Twitter profilu i time sve iznenadila.

"Puno se toga promijenilo otkako je Meghan bila u studiju Warner Brothersa. Ne propustite sutra i ostatak našeg razgovora", napisala je Ellen.

Meghanino gostovanje kod Ellen je njezino prvo pojavljivanje u dnevnom talk showu otkako se udala za princa Harryja i pridružila kraljevskoj obitelji. U ožujku prošle godine, Meghan i Harry snimili su zajednički intervju s Oprah Winfrey u kojem su progovorili o razlozima povlačenja iz kraljevske obitelji i novom životu u Kaliforniji.

Inače ovo je posljednja sezona Ellenina showa koji ju je proslavio diljem svijeta i to nakon nakon što ju je nekoliko bivših, ali i sadašnjih zaposlenika optužilo da je poticala toksično poslovno okruženje i zatvarala oči pred nasiljem koje se događalo oko nje.

"Koliko god ova emisija bila sjajna i zabavna, jednostavno mi više nije izazov", objasnila je Ellen svoju odluku za Hollywood Reporter. Show se ukida 2022. nakon 19 godina emitiranja, a mnogi smatraju da nije riječ o zasićenju nego o optužbama koje je DeGeneres ranije pretrpjela.

Istaknula je da optužbe od prošle godine o tome da je među zaposlenicima u studiju vladao strah nisu utjecale na ukidanje njezine emisije.

"Saznala sam da su se ovdje događale neke stvari koje se nikada nisu trebale dogoditi. To shvaćam vrlo ozbiljno i želim reći da mi je žao ljudi koji su bili povrijeđeni. Znam da sam u privilegiranom položaju i da imam moć, i shvaćam da s time dolazi i odgovornost", izjavila je Ellen nakon optužbi.

Njezin show će navodno zamijeniti onaj voditeljice Kelly Clarkson.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput +0 Maja Šuput Celebrity Šuput sve rastopila preslatkom fotkom sinčića Blooma, a ni sama nije uspjela suzdržati emocije: "Ne znam kako je vrijeme proletjelo"

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Doris Dragović - 7 In Magazin: Doris Dragović - 6 Doris Dragović Doris Dragović (Foto: Dnevnik.hr) +5 Doris Dragović (Foto: IN Magazin) Celebrity Sina Doris Dragović rijetko imamo priliku vidjeti, u maminom spotu bio je još kao dječak, a evo kako izgleda danas!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene