Megan Fox ovih je dana u Los Angelesu odradila snimanje na kojem je imala potpuno prozirnu majicu koja jedva da se tako može i nazvati.

Galerija


Megan Fox je po mnogima neupitno jedna od najljepših žena na svijetu, a svakim izlaskom u javnost ponovno iznenadi svoje brojne obožavatelje. 35-godišnju glumicu fotografi su uhvatili na snimanju u Los Angelesu, a na sebi je imala zanimljivu kombinaciju.

Vezani članci Megan Fox, Machine Gun Kelly Dok se raspravlja je li ovo što ima na sebi uopće haljina, neki su na ovoj fotki primijetili nešto sasvim drugo Megan Fox Zgodna glumica šokirala prečudnom haljinom, sićušne trake jedva su prekrile strateške dijelove!

Ispod sakoa nazirala se majica koja se jedva tako može i nazvati, a grudi je jedva uspjela sakriti od znatiželjnih pogleda. Izazovan stil upotpunila je cipelama na visoku petu, a cijela kombinacija jasno je ocrtavala njezinu savršenu liniju.

Inače, svi svjetski mediji posljednjih godinu dana pišu o vezi glumice i repera Machine Gun Kellyja. Navodno su se zaljubili na prvi pogled kada su zajedno snimali film "Midnight in the Switchgrass", a ona je ubrzo pokrenula razvod od glumca Briana Austina Greena, s kojim ima troje djece.

Navodno je nedavno izjavila i kako bi se htjela udati za svog novog dečka. Golišava izdanja ni Megan i Machine Gunu nisu strana, a na društvenim mrežama se ne srame objaviti svoje polugole fotografije.

Neda Ukraden u haljini s prorezom koju ni njezine kolegice ne nose tako često, a bome ni njoj nitko ne bi rekao da ima 70 godina!

Kraljica Elizabeta usred svečanog ručka zamahnula mačem, pogledajte kako su reagirale Camilla i Kate