Megan Fox pozirala u prozirnoj majici pa fotografije objavila na Instagramu gdje ju prati 11 milijuna ljudi.

Galerija


Holivudsku glumicu Megan Fox u narednim bismo mjesecima trebali gledatu u nekoliko filmova među kojima su i "Big Gold Brick" te "Till Death", a koje njezini vjerni obožavatelji željno iščekuju.

Vezani članci Megan Fox Zgodna glumica šokirala prečudnom haljinom, sićušne trake jedva su prekrile strateške dijelove! Megan Fox Pa kakva je to žena! Svi se čude izboru muškarca zbog kojeg je ostavila bivšeg, ali ona ponosno korača uz njega!

A da se osim u filmskim ulogama dobro snalazi i u poziranju 34-godišnja Megan podsjetila nas je na svom profilu na Instagramu gdje je podijelila dvije fotografije na kojima izgleda doista senzacionalno, a ono što je prvo svima zapelo za oči je prozirni top ispod kojeg baš ništa nije nosila.

"Slučaj pogrešnog identiteta", napisala je Megan uz fotografije na kojim pozira s aureolom anđela, a koje je objavila nakon što je počela promocija njezinog nadolzećeg trilera "Midnight In The Switchgrass". U njemu će se pojaviti zajedno s Bruceom Willisom i svojim novim dečkom Machineom Gunom Kellyjem kojeg je i upoznala na snimanju u ožujku 2020. godine.

Par je nerazdvojan od samog početka veze, a prije Machinea, Megan je bila u braku sa zvijezdom Beverly Hillsa Brianom Austinom Greenom od 2010. godine s kojim je dobila i trojicu sinova. S njim se razišla u studenom prošle godine kada podnijela i službeni zahtjev za razvodom. 

O njezinom tijelu puno se priča i raspravlja, ali ona hrabro nosi sve oko čega većina žena prije dobro promisli!

Danijela se oglasila prvi put nakon vijesti o krahu ljubavi s Grašom, jedan je detalj na njoj posebno upečatljiv