Izgleda senzacionalno!

Megan Fox pozirala u prozirnoj majici ispod koje ne nosi baš ništa, fotku je objavila na Instagramu

Megan Fox (Foto: Profimedia) Megan Fox (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Fox (Foto: Profimedia) Megan Fox i Brian Austin Green (Foto: Profimedia) +0 Megan Fox (Foto: Profimedia) Galerija

Megan Fox pozirala u prozirnoj majici pa fotografije objavila na Instagramu gdje ju prati 11 milijuna ljudi.

Holivudsku glumicu Megan Fox u narednim bismo mjesecima trebali gledatu u nekoliko filmova među kojima su i "Big Gold Brick" te "Till Death", a koje njezini vjerni obožavatelji željno iščekuju.

Pogledaj i ovo Brian Austin Green - 3 podrška svom sinu Zvijezda Beverly Hillsa progovorila o sinu koji je gej: ''Mnogi ljudi boje se tog priznanja djeteta, ali nemate se tu što bojati''

A da se osim u filmskim ulogama dobro snalazi i u poziranju 34-godišnja Megan podsjetila nas je na svom profilu na Instagramu gdje je podijelila dvije fotografije na kojima izgleda doista senzacionalno, a ono što je prvo svima zapelo za oči je prozirni top ispod kojeg baš ništa nije nosila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

"Slučaj pogrešnog identiteta", napisala je Megan uz fotografije na kojim pozira s aureolom anđela, a koje je objavila nakon što je počela promocija njezinog nadolzećeg trilera "Midnight In The Switchgrass". U njemu će se pojaviti zajedno s Bruceom Willisom i svojim novim dečkom Machineom Gunom Kellyjem kojeg je i upoznala na snimanju u ožujku 2020. godine.

Par je nerazdvojan od samog početka veze, a prije Machinea, Megan je bila u braku sa zvijezdom Beverly Hillsa Brianom Austinom Greenom od 2010. godine s kojim je dobila i trojicu sinova. S njim se razišla u studenom prošle godine kada podnijela i službeni zahtjev za razvodom. 

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Ashley Graham (Foto: Instagram) Ashley Graham (Foto: Profimedia) Ashley Graham (Foto: Getty Images) Ashhely Graham (Foto: Instagram) +13 Ashley Graham (Foto: Profimedia) Celebrity O njezinom tijelu puno se priča i raspravlja, ali ona hrabro nosi sve oko čega većina žena prije dobro promisli!

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Danijela Martinović - 1 +0 Petar Grašo Celebrity Danijela se oglasila prvi put nakon vijesti o krahu ljubavi s Grašom, jedan je detalj na njoj posebno upečatljiv

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene