Machine Gun Kelly uspio je zasjeniti svoju djevojku Megan Fox na crvenom tepihu, i to zahvaljujući zanimljivoj manikuri.

Galerija


Na dodjeli nagrada iHeartRadio Music sve su oči ponovno bile uprte u jedan od najintrigantnijih ljubavnih parova današnjice, glumicu Megan Fox i njezina dečka, glazbenika Machinea Guna Kellyja.

Vezani članci Megan Fox Zgodna glumica šokirala prečudnom haljinom, sićušne trake jedva su prekrile strateške dijelove! Megan Fox Pa kakva je to žena! Svi se čude izboru muškarca zbog kojeg je ostavila bivšeg, ali ona ponosno korača uz njega!

35-godišnja Megan za tu je priliku odjenula pripijeni ružičasti kombinezon s korzetom koji je u prvi plan istaknuo njezin bujni dekolte i jedva ga zadržao na mjestu, ali četiri godine mlađi Kelly uspio ju je nekako zasjeniti. I to zahvaljujući manikuri, odnosno dugačkim šiljastim noktima zbog kojih su se svi za njim okretali, a on ih ponosno pokazivao i njima nježno dodirivao svoju djevojku.

Tako su još jednom na crvenom tepihu izazvali najviše pažnje i interesa okupljenih fotografa pred kojima su pozirali i postali glavne zvijezde događanja. 

Par je u vezi posljednjih godinu dana, a ranije ovog mjeseca njima blizak izvor za Entertainment Tonight izjavio je kako bi se ona voljela udati za njega.

Navodno su se zaljubili na prvi pogled kada su zajedno snimali film "Midnight in the Switchgrass", a ona je ubrzo pokrenula razvod od glumca Briana Austina Greena, s kojim ima troje djece.

Pogledajte kako su zgodne cure iz ''Hurricanea'' izgledale dok još nisu skupa žarile i palile, jedna od njih ne taji estetske zahvate

Preporodio se otkako ljubi 25 godina mlađu ljepoticu koja mu je navodno uništila brak, a ne zna se tko je zgodniji - on ili ona!