Baš šteta...

Pogledajte kako danas izgleda glumica koja je nekad talentom i ljepotom sve osvajala, operacije su je puno promijenile

Meg Ryan i John Mellencamp (Foto: Profimedia) Meg Ryan i John Mellencamp (Foto: Profimedia) profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Meg Ryan i John Mellencamp (Foto: Profimedia) Dennis Quaid i Meg Ryan (Foto: Profimedia) +0 Meg i Daisy True Ryan (Foto: Profimedia) Galerija

Meg Ryan danas slavi 59. rođendan, a zbog brojnih estetskih zahvata je gotovo neprepoznatljiva.

Glumica Meg Ryan je 1990-ih pojavila se u brojnim romantičnim komedijama koje su popularne i danas i koje su joj osigurale svjetsku slavu. No krajem tog desetljeća nekoć omiljena holivudska slatkica upoznala je čari estetske kirurgije pa ja sada, na pragu šezdesete gotovo neprepoznatljiva.

Pogledaj i ovo Meg Ryan i Russell Crowe Pomalo zaboravljeni par Ljubavna priča kraljice romantičnih komedija i miljenika žena sve je šokirala, a njoj i pokvarila savršen imidž te donijela ružne nadimke!

Meg upravo danas, 19. studenog slavi 59. rođendan, a da se s godinama ne nosi baš dobro dokazuje njezino izbotoksirano lice koje ju je koštalo i sve rjeđeg angažmana u Hollywoodu. A osim što joj je karijera krenula nizbrdo, glumica posljednjih godina nije imala ni sreće ni u ljubavnom životu.

2001. godine Meg se razvela od glumca Dennisa Quaida s kojim je u braku bila od 1991. godine i s kojim ima 28-godišnjeg sina Jacka Quaida.

Godinu dana kasnije, kada je njezin razvod finaliziran, potvrdila je vezu s kolegom Russellom Croweom kojeg je upoznala na setu filma "Dokaz života" 2000. godine, dok je još bila u braku. A iako se u javnosti nagađalo da je Meg prevarila supruga s Croweom i da su se zato rastali, glumica je to opovrgnula i medijima otkrila da je razlog njihova razvoda bila Quaidova nevjera. Meg i Russell nisu dugo potrajali i prekinuli su nakon samo osam mjeseci veze.

U međuvremenu, točnije 2006. godine glumica je posvojila kći Daisy kojoj je danas 16 godina i koju rijetko imamo priliku vidjeti u javnosti.

Meg je zatim 2010, godine započela vezu s glazbenikom Johnom Mellencampom koji je zbog nje napustio suprugu Elaine Irwin nakon 19 godina braka. Par je 2017, godine objavio zaruke, a šuškalo se i da su se vjenčali u tajnosti iako to nijedno od njih nikada nije potvrdilo. Nakon osam godina veze, pred kraj 2019. glumica je prekinula zaruke s glazbenikom i o njezinom ljubavnom životu od tada nema nikakvih novosti.

Glumica trenutno živi u Los Angelesu gdje je preselila u ožujku ove godine kada je zbog pandemije koronavirusa napustila New York.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Krunoslav Kićo Slabinac Celebrity Slavonija se od Kiće Slabinca oprašta uz tamburu, na posljednjem ispraćaju suze nitko nije mogao suspregnuti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene