a bila je baš lijepa

Holivudsku glumicu opsjednutu botoksom dugo nismo vidjeli, u ležernoj kombinaciji pokazala da i s 58 pazi na liniju

Meg Ryan i John Mellencamp (Foto: Profimedia) Meg Ryan i John Mellencamp (Foto: Profimedia) profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Meg Ryan i John Mellencamp (Foto: Profimedia) Meg Ryan i John Mellencamp (Foto: Profimedia) +0 Meg Ryan (Foto: Getty Images) Galerija

Glumica Meg Ryan vrijeme pandemije koronavirusa provodi u Los Angelesu sa svojom kćeri Daisy koju je 2006. godine posvojila u Kini.

Holivudsku glumicu Meg Ryan fotografi su uhvatili u ležernoj šetnji Los Angelesom, a brojni njezini obožavatelji istaknuli su kako slavna dama odlično izgleda unatoč činjenici što je lice nepotrebno unakazila plastičnim operacijama.

Pogledaj i ovo Meg Ryan Kao da to nije ona! Bivša omiljena plavuša poricala je ovisnost o operacijama, ali lice joj je sada uništeno i nema traga staroj ljepoti

58-godišnja Meg u Los Angeles je stigla još u ožujku ove godine, kada je zbog pandemije koronavirusa otišla iz New Yorka, a u šetnji su je uhvatili s njezinom kćeri Daisy (16) te prijateljicom. Prošetala je u jednostavnim trapericama i crnoj majici, koja je jasno ocrtavala njezinu vitku figuru.

Ryan je kćer Daisy posvojila u Kini 2006. godine kada je ona imala tek 14 mjeseci. Godinu kasnije u intervjuima je pričala kako nije bilo ničeg neobičnog u vezi njezine odluke. "Potpuno sam uvjerena da ništa nije slučajno. Daisy je kći koju sam morala dobiti. Bila sam na misiji da se s nekim moram povezati i na tom putovanju sam upoznala Daisy", ispričala je onda Meg.

U to je vrijeme već bila rastavljena od bivšeg supruga Dennisa Quaida, no bivši par je dijelio skrbništvo nad svojim biološkim sinom Jackom Quaidom (28). Njihov brak je bio u krizi nakon što su svijet obišle vijesti da Meg ima aferu s kolegom Russellom Croweom.

Posljednjih godina glumica je pažnju privlačila svojom vezom s glazbenikom Johnom Mellencampom (68) kojeg je prošle godine ostavila nakon osam godina veze. Istaknula je kako ne vidi budućnost s njime te je raskinula i zaruke.

Osim po nekim vrlo upečatljivim ulogama i po privatnom životu, glumicu je javnost zapamtila i po brojnim plastičnim operacijama kojima se poprilično uništila. Drugim riječima, zbog prečestih odlazaka na botoks i pod nož, Meg je od holivudske slatkice postala predmet ismijavanja, a jedna od šala uspoređuje njezin sadašnji osmijeh s onim Jokerovim.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene