Nakon osam godina veze glumica Meg Ryan naglo je prekinula zaruke s Johnom Mellencampom.

Galerija


Nakon što su zajedno proveli punih osam godina, Meg Ryan i John Mellencamp raskinuli su zaruke. Iznenadili su time javnost jer se očekivala objava da će se vjenčati. I to vrlo brzo. 

Vezani članci Jesse Metcalfe Imamo fotke: Slavni par prekinuo dugogodišnje zaruke nakon što je on uhvaćen u prevari s dvije žene? Paris Hilton (Foto: AFP) Ljubila je brojne razmažene bogataše, bježala od braka, a drugi zaručnički prsten kupila si je sama

Naime, 57-godišnja holivudska glumica koja se proslavila ulogama u romantičnim komedijama, čini se, nikako ne može pronaći ljubav svog života i skrasiti se. Nakon što je osam godina ljubila 68-godišnjeg glazbenika Johna, Meg je iznenada odlučila da više ne vidi svoju budućnost s njime. 

Iako ovo nije prvi put da su prekinuli, jer im se prije četiri i pol godine u vezu umiješala njegova nevjera, ovaj put gotovo je jednom zauvijek. Barem tako ona tvrdi prijateljima.

"Shvatila je da joj je ovaj put stvarno dosta i prekinula je zaruke. Nije joj nimalo žao", rekao je izvor blizak paru. 

Ljubavna veza glumice koja je nekoć bila najveća slatkica Hollywooda i šarmantnog glazbenika započela je 2010. godine kada se on rastao od supruge Elaine Irwin. Par se zaručio prije točno godinu dana, a sada je njihovoj romansi - došao kraj. 

Meg Ryan najprije je viđena bez zaručničkog prstena, no još se nagađalo da ga je možda skinula zbog nekog drugog razloga. Javnosti još nisu poznati detalji prekida niti što je kumovalo tako iznenadnoj odluci glumice. 

Podsjetimo, prije ovih zaruka Meg Ryan je od 1991. do 2001 bila u braku s Dennisom Quaidom, dok John pak iza sebe ima tri braka, s Priscillom Esterline, Victorijom Granucci i Elaine Irwin.

Guza s kojom se čak ni J.Lo ne može mjeriti: Kada se ova dama okrene, svi padaju u nesvijest