Meadow Walker privukla je pažnju na premijeri novog dijela filmskog serijala "Brzi i žestoki" koji je donio slavu njenom pokojnom ocu Paulu Walkeru.

Galerija


Meadow Walker pojavila se na premijeri novog, devetog nastavka hit-franšize "Brzi i žestoki" koja je proslavila njezinog pokojnog oca Paula Walkera

Vezani članci Meadow i Paul Walker Kćer tragično preminulog glumca svi pamte kao preslatku djevojčicu, danas je odrasla žena i teško bismo je prepoznali! Slika nije dostupna Nagodili se: Porsche mora platiti za smrt slavnog glumca

22-godišnja manekenka je privlačila pažnju svojom dugom, crnom haljinom koja je imala zanimljiv izrez na njenom trbuhu i srebrnu mašnicu. Meadow je imala minimalnu količinu šminke na licu i jednostavne naušnice. 

Inače, manekenka je ostala bez oca Paula 30. studenog 2013., nekoliko tjedana nakon njezinog 15. rođendana. Glumac je poginuo sa samo 40 godina u stravičnoj nesreći nakon što se Porscheom zabio u metalni stup na ulici i vozilo se zapalilo. 

Meadow ga se često prisjeća u svojim objavama na Instagramu i svaki put dirne u srca milijune koji ju slijede na toj društvenoj mreži. Meadow većina pamti kao preslatku djevojčicu s kojom je njezin tragično preminuli otac i glumac božavao pozirati i družiti se, a ta je djevojčica danas odrasla u prekrasnu mladu ženu koja je nedavno odradila svoju prvu modnu reviju i teško bismo je prepoznali da ne znamo o kome je riječ.

Obožavatelji tijekom posljednjih nekoliko godina ne prestaju uspoređivati glumca i njegovu lijepu kćer. Paul je kćer dobio u vezi s bivšom Rebeccom Soteros, koja se čak za glumčeva života preselila u Kaliforniju kako bi se više zbližio s malenom.

Monika Kravić bez trunke šminke okinula selfie na plaži, zadivila prirodnim izdanjem: "Baš si ljepotica"

Požurila se pohvaliti promjenom pa joj je sve prisjelo, ismijali su je zbog detalja koji se samo njoj sviđa