bolan gubitak

Bez slavnog oca je ostala u strašnoj nesreći, svi ju pamte kao klinku i teško je povjerovati da je već ovoliko odrasla!

Meadow Walker (Foto: Instagram) Meadow Walker (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Meadow Walker (Foto: Instagram) +0 Meadow Walker (Foto: Instagram) Galerija

Meadow Walker privukla je pažnju na premijeri novog dijela filmskog serijala "Brzi i žestoki" koji je donio slavu njenom pokojnom ocu Paulu Walkeru.

Meadow Walker pojavila se na premijeri novog, devetog nastavka hit-franšize "Brzi i žestoki" koja je proslavila njezinog pokojnog oca Paula Walkera

Pogledaj i ovo Meadow Walker Priznala je Kći preminulog Paula Walkera podijelila svoju priču o pobačaju: ''Duboka nepravda pogađa žene...''

22-godišnja manekenka je privlačila pažnju svojom dugom, crnom haljinom koja je imala zanimljiv izrez na njenom trbuhu i srebrnu mašnicu. Meadow je imala minimalnu količinu šminke na licu i jednostavne naušnice. 

Inače, manekenka je ostala bez oca Paula 30. studenog 2013., nekoliko tjedana nakon njezinog 15. rođendana. Glumac je poginuo sa samo 40 godina u stravičnoj nesreći nakon što se Porscheom zabio u metalni stup na ulici i vozilo se zapalilo. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meadow Walker (@meadowwalker)

Meadow ga se često prisjeća u svojim objavama na Instagramu i svaki put dirne u srca milijune koji ju slijede na toj društvenoj mreži. Meadow većina pamti kao preslatku djevojčicu s kojom je njezin tragično preminuli otac i glumac božavao pozirati i družiti se, a ta je djevojčica danas odrasla u prekrasnu mladu ženu koja je nedavno odradila svoju prvu modnu reviju i teško bismo je prepoznali da ne znamo o kome je riječ.

Obožavatelji tijekom posljednjih nekoliko godina ne prestaju uspoređivati glumca i njegovu lijepu kćer. Paul je kćer dobio u vezi s bivšom Rebeccom Soteros, koja se čak za glumčeva života preselila u Kaliforniju kako bi se više zbližio s malenom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene