Prerani odlazak

Poginuo je prije sedam godina u stravičnoj nesreći, a njegova kći ga se često prisjeća s divnim slikama

Paul Walker (Foto: AFP) Paul Walker (Foto: AFP) Afp 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Paul Walker (Foto: AFP) Vin Diesel, Paul Walker (Foto: Getty Images) +0 Paul Walker (Foto: AFP) Galerija

Paul Walker bio je u autu kojim je upravljao njegov prijatelj Roger Rodas i ubrzo je izgubio kontrolu i zaletio se u drvo.

Zvijezda filmske franšize "Brzi i žestoki" Paul Walker poginuo je 30. studenog 2013. u 41. godini života u teškoj prometnoj nesreći, a vijest o njegovoj smrti je šokirala svijet. 

Pogledaj i ovo Paul Walker (Foto: AFP) baš tužno Vin Diesel se emotivnom objavom koja tjera suze na oči prisjetio nikad prežaljenog kolege Paula Walkera

Paul je bio u crvenom Porscheu Carreri GT koji je vozio velikom brzinom njegov prijatelj Roger Rodas po kalifornijskom gradu Santa Clariti. Rodas je ubrzo izgubio kontrolu nad autom i zaletio se u stup ulične rasvjete te zatim u drvo. Vozilo je istog trena planulo, a do dolaska pomoći, obojica su već bili mrtva. 

Iza Paula je ostala njegova kći Meadow (22) koja je nekoliko dana prije njegove smrti proslavila 15. rođendan. Walker je dobio Meadow s bivšom djevojkom Rebeccom Soters koja se zbog njega preselila u Kaliforniju kako bi se otac i kći još više zbližili.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meadow Walker (@meadowwalker)

Obožavatelji preminulog glumca često ju uspoređuju s ocem, pa svaka njezina fotografija koju objavi izazove lavinu reakcija. Meadow se često prisjeti svog tate na Instagramu na kojem ju prati 2,4 milijuna ljudi. 

"Nedostaješ mi jako. Najbolji prijatelji uvijek i zauvijek", napisala je uz zajedničku fotografiju s ocem koju je objavila prošlog mjeseca. Inače, nakon Paulove smrti Meadow je ostala povezana s njegovim najboljim prijateljem Vinom Dieselom i često se druži s njim i njegovom obitelji.

Walkerova kći se, kako pišu američki mediji, bavi modelingom.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 6 Nives Celzijus - 7 Nives Celzijus - 1 +2 Nives Celzijus - 2 Celebrity Pogledajte haljinu u kojoj je Nives zagolicala maštu gledatelja i naglasila bujne obline, može li uopće izazovnije?


 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene