Meadow Walker danas je manekenka i uspješno je odradila svoju prvu modnu reviju na predstavljanju nove Givenchy kolekcije u Parizu.

Galerija


Meadow Walker većina pamti kao preslatku djevojčicu s kojom je njezin tragično preminuli otac i glumac Paul Walker obožavao pozirati i družiti se, a ta je djevojčica danas odrasla u prekrasnu mladu ženu koja je upravo odradila svoju prvu modnu reviju i teško bismo je prepoznali da ne znamo o kome je riječ.

Vezani članci Jerry O\'Connell Ovaj glumac toliko se promijenio, na njega su mnogi i zaboravili, pa nema šanse da na prvu pogodite o kome je točno riječ! Eva Longoria Ova sapunica emitira se još od 1973., prikazano je 48 sezona, mnogim zvijezdama bila je odskočna daska u karijeri, a neki se baš toga srame

22-godišnja Meadow prošetala se pistom na Pariškom tjednu mode, samo dva mjeseca nakon što je započela karijeru u svijetu mode kao zaštitno lice kampanje modne kuće Proenza Shouler.

"Hvala Mattu na potpunoj podršci i odlučnosti da me sigurno dovede iz New Yorka u Pariz. Hvala svima koji su sudjelovali u ovome. Osjećam beskrajnu zahvalnost i ljubav prema svima vama", napisala je Meadow na Instagramu uz video koji je objavila.

Na njezin uspjeh u svijetu mode ponosni su i kolege njezina oca Paula iz filmskog serijala "Brzi i žestoki", među kojima i glumica Nathalie Emmanuel.

"Anđele, jako sam ponosna i uzbuđena zbog tebe", napisala joj je u komentarima.

Kada je njezin otac izgubio život u tragičnoj prometnoj nesreći, Meadow je imala samo 15 godina, a obožavatelji ih tijekom posljednjih nekoliko godina nisu prestali uspoređivati. Paul je kćer dobio u vezi s bivšom Rebeccom Soteros, koja se čak za glumčeva života preselila u Kaliforniju kako bi se više zbližio s malenom.
 

Kate snimljena samo nekoliko sati nakon Meghanina otkrića da ju je rasplakala, njezin izraz lica sve govori

Meghan uhvaćena u laži koju je uporno ponavljala, razotkrila ju jedna osoba iz njene prošlosti, a tu je i jedna fotografija