Kakav kralj

Bilo je borbeno: Matko progovorio o pobjedi i otkrio koliko se morao truditi

Matko Knešaurek (FOTO: Dnevnik.hr) Matko Knešaurek (FOTO: Dnevnik.hr) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Matko Knešaurek (FOTO: Dnevnik.hr) Matko Knešaurek (FOTO: Dnevnik.hr) +0 Matko Knešaurek (FOTO: Dnevnik.hr) Galerija

Matko Knešaurek kazao nam je kako se osjeća nakon što je pobijedio u showu Tvoje lice zvuči poznato.

Matko Knešaurek odnio je ove nedjelje svoju prvu pobjedu u zabavno-glazbenom showu 'Tvoje lice zvuči poznato' transformiravši se u latino pop senzaciju Luisa Fonsija i otpjevavši jedan od najvećih hitova svih vremena, 'Despacito'.

Pogledaj i ovo Ivana Husar Mlinac, TLZP završila i na televiziji! Bivšu Divasicu kamere ulovile u urnebesnom trenutku, a sve zbog zapečenog graha: "Sad se svi smiju i snimaju me..."

Mi smo ga odmah nazvali kako bismo otkrili kako se osjeća nakon pobjede i koliko mu je ova točka bila zahtjevna.

Matko Knešaurek (FOTO: Dnevnik.hr) Matko Knešaurek (FOTO: Dnevnik.hr)

''Osjećam se sjajno, jer se nisam nadao pobjedi, hvala žiriju, kolegama na potpori i publici koja je bila fenomenalna kao i ekipi ispred malih ekrana koja je navijala za mene prije svega mojoj supruzi i kćeri. Neću lagati, bilo je dosta zahtjevno jer to je ipak pjesma koja je pogledana preko 5 milijardi puta i nekako sam samo zbog te brojke imao opterećenje, ali hvala Martini Tomčić i Ivani Husar kao i produkciji koji su mi omogućili i pomogli mi da tu pjesmu iznesem najbolje što znam i što su vjerovali da mogu. Hvala također mojim divnim plesačima i Zuusu koji je odradio odličan posao, drago mi je da mi je gljiva dodijelila takvu pjesmu jer sam se morao itekako potruditi, zapamtiti tekst i raditi na Fonsijevoj karizmi i načinu izvođenja te pjesme tako da bilo je borbeno ali trud se isplatio. Kolege su zadovoljni, a i ja sam sam sa sobom'', kazao nam je Matko.

Matko Knešaurek (FOTO: Dnevnik.hr) Matko Knešaurek (FOTO: Dnevnik.hr)

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu,Twitteru i YouTubeu.

Propustili ste emisiju? Pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene