Mate Rimac zaručio se s Katarinom Lovrić, a sretnu su vijest potvrdili na društvenim mrežama.

Galerija


Jedan od najuspješnijih domaćih inovatora i poduzetnika te vlasnik kompanije Rimac Automobili, 32-godišnji Mate Rimac zaručio se nakon dugogodišnje veze s lijepom djevojkom Katarinom Lovrić, a sretnu je vijest u svom stilu objavio na Facebooku.

Vezani članci Mate Rimac, prometna nesreća Slavonija u žalosti zbog izgubljena četiri mlada života, Mate Rimac poručio svima: "Vežite se u autima!" Slika nije dostupna NERAZDVOJNI Katarina i Mate prošetali zagrebačkom špicom

"Tek smo se upoznali pa nam je trebalo malo vremena. Kakvu sjajnu spontanu zabavu smo imali, volim vas sve! Siguran sam da će godine koje dolaze biti još uzbudljivije od onih prošlih", napisao je Mate uz svoju i Katarininu fotografiju iz 2005. godine i onu iz 2020. godine s proslave zaruka.

Well, we just met each other, so it took a bit of time :) What an amazing spontaneous party we had - love all of you! I'm sure our coming years will be even more exciting than those that have passed. <3

Objavljuje Mate RimacSrijeda, 29. srpnja 2020.

Vijest o zarukama na svom profilu na Instagramu objavila je i Katarina uz njihovu zajedničku fotografiju i fotografiju predivnog zaručničkog prstena koji krasi veliki kamen, pomalo neuobičajene, zelene boje.

Katarina i Mate pet su godina u sretnoj vezi, a ona je baš kao i on porijeklom iz Livna u Bosni i Hercegovini, i velika mu je potpora u privatnom i poslovnom životu. Atraktivna crnka studirala je marketing u Zagrebu, a Mate i ona znaju se cijeli niz godina. O svojoj ljubavi ne pričaju u javnosti, niti ih često možemo zajedno vidjeti na javnim događanjima. 

Nina Badrić doslovno zablistala u haljini koja ne traži grudnjak, ali jamči da ćete biti u centru pažnje