''Ništa bez stare majke!''

Objava majke Mate Rimca pravi je hit na Facebooku, prisjetila se što je ona radila prvih dana njegove kompanije

Mate Rimac (Screenshot: YouTube) Mate Rimac (Screenshot: YouTube) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Mate Rimac (Screenshot: YouTube) Mate Rimac (Foto: Dnevnik.hr) - 1 +0 Mate Rimac (Foto: Pixell) Galerija

Mate Rimac na društvenim je mrežama podijelio objavu svoje majke Zdenke i pokazao kako su izgledali počeci njegove uspješne kompanije.

Jedan od najuspješnijih hrvatskih poduzetnika i inovatora Mate Rimac raznježio je svoje prijatelje i pratitelje na Facebooku nakon što je s njima odlučio podijeliti trenutke sa samih početaka svoje kompanije Rimac Automobili.

Pogledaj i ovo Mate Rimac i Robert Downey Jr. prepričao i smiješnu anegdotu Rimac se družio s legendarnim holivudskim glumcem koji se jedva čekao provozati u njegovoj Neveri: "Napokon mogu ovo objaviti!"

Naime, Mate je podijelio objavu svoje majke Zdenke s njezina profila na Facebooku kojim se prisjetila tih davnih dana i svoje podrške i pomoći u sinovu projektu.

"Sami početak Rimac Automobila. Ja sam se trudila da bude sve blistavo čisto i da su mi dječica sita", napisala je Zdenka uz fotografije na kojima čisti i priprema hranu za Matu i njegove zaposlenike.

Mate je to podijelio na svom profilu uz jedan važan zaključak: "Ništa bez stare majke". U kratkom roku dobio je tisuće lajkova i komentara.

Nista bez stare majke ❤️

Objavljuje Mate RimacUtorak, 13. travnja 2021.

"Mate, mama skupila više lajkova nego ti cijeli prošli tjedan", "Ovo mi je uljepšalo dan i baš sam zato ranije nego inače nazvao svoju mamu", "Mate, za mnoge inspiracija, majka je prva davala podršku", "Misliš, mlade majke", "Super mama i mlada", "Koja legenda, prava je", "Mate Rimac, svaka ti čast", "Samo takva kraljica može odgojiti tako pristojnog i uspješnog sina", "Naklon mami", "Predivna žena", "Stare? Mama je zmaj", samo su neki od brojnih komentara koje je dobio.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Michael i Shakira Caine (Foto: Getty Images) Michael i Shakira Caine (Foto: Getty Images) Michael Caine (Foto: Getty Images) +0 Michael i Shakira Caine (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Početak njihove ljubavi zaista je posebna priča, a zbog njegova impulzivnog poteza u braku su čak 48 godina!

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Ukraden +0 Neda Ukraden Celebrity Nevjerojatno je kako Neda Ukraden u osmom desetljeću izgleda bez trunke šminke, kao da ne stari!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene