Mary-Kate i Ashley rođene su 13. lipnja 1983. godine, a u svijet glume uplovile su još kao bebe. Slavne milijunašice medijske stupce punile su svojim raskalašenim životom.

Galerija


Na spomen imena Mary-Kate i Ashley Olsen većina ljudi se odmah prisjeti serije "Puna kuća" u kojoj su ove slavne blizanke glumile Michelle. Djevojke su tijekom karijere izbacile nekoliko filmova u kojima su obje glumile, a dječje zvijezde su danas potpuna suprotnost onome što su bile.

Vezani članci Mary Kate i Ashley Olsen (Foto: Profimedia) Što se dogodilo s nekad omiljenim blizankama? Mary izgleda iscrpljeno i mnogo starije od svojih godina Slika nije dostupna DJETINJSTVO IZ PAKLA Detalji o blizankama Olsen koje niste znali

Iako danas naizgled vode privatne živote, tračevi koi ih prate i dalje pune novinske stupce svakih nekoliko mjeseci.

Mary-Kate i Ashley rođene su 13. lipnja 1983. godine, a u svijet glume uplovile su još kao bebe. Još kao šestogodišnje djevojčice imale su svoju tvrtku Dualstar te su zaradile milijune. Horda obožavatelja pratila je svaki njihov korak, a obzirom da su odrasle pred kamerama, činilo se kako će tako i nastaviti. Kada su navršile 18 godina preuzele su tvrtku od svojih roditelja te su do 2007. godine slovile kao najbogatije djevojke u svijetu showbiza pošto su bile "teške" svaka po 100 milijuna dolara.

Nakon tinejdžerskih filmova povukle su se iz glume, no i dalje su u svijetu filma. Obje su aktivne i u svijetu mode, no Mary-Kate se više profilirala kao modna ikona.

I njihovi privatni životi privlačili su mnogo medijske pažnje. Prije nekoliko tjedana svijet je obišla vijest o naglom razvodu Mary-Kate Olsen od 17 godina starijeg francuskog bankara Oliviera Sarkozyja, brata bivšeg francuskog predsjednika. Par tek čeka neugodna rastava, a Olivier je glumicu izbacio iz njihovog stana nakon što je podnijela zahtjev za razvodom.

Ni Ashley nije imuna na starije muškarce. Hodala je s 59-godišnjim financijašem i kolekcionarom Richardom Sachsom, no veza nije potrajala. Trenutačno ljubi 31-godišnjeg umjetnika Louisa Eisnera, a paparazzi su ih već nekoliko puta ulovili u javnosti. Među brojnim dečkima koje je ljubila Ashley našli su se glumac Jared Leto s kojim je prekidala i mirila se u nekoliko navrata, ali i profesionalni biciklist Louis Armstrong.

Kao i sestra, Mary-Kate je također ljubila poznata lica. Najpoznatiji među njima je glumac Heath Ledger, s kojim je glumica započela vezu tek nekoliko mjeseci prije njegove tragične smrti 2008. godine. Kružile su glasine i da je on umro u njezinom stanu jer je žena koja je pronašla njegovo tijelo nekoliko puta nazvala Mary-Kate, koja je u to vrijeme bila na putu.

Slavne blizanke poznate su po raskalašenom životu, no bježe od društvenih mreža. Ističu kako su već odavno odlučile da neće otvoriti profile na Facebooku ni Instagramu kako bi ostale što dalje od željnih pogleda.

"Nikada nismo htjele povezivati se s obožavateljima na taj način", rekle su sestre jednom ptilikom. To ne planiraju promijeniti, unatoč poslu kojim se bave.