Martina Tomčić objavila je sliku na kojoj, kako kaže, policija zapisuje uličnog svirača.

Galerija


Operna pjevačica Martina Tomčić Moskaljov na društvenim mrežama najčešće progovora o onome što joj smeta, a ranije se osvrnula na odluku da roditelji smiju biti samo 15 minuta kod bolesne djece u bolnici. 

Vezani članci Martina Tomčić - 4 Martina Tomčić o važnoj odluci za roditelje kojima su djeca u bolnici: "A da na 15 minuta otvore narodnjačke klubove?" Martina Tomčić, Davor Bilman Koliko se zapravo slažu Davor i Martina? Napokon smo dobili odgovor o temi o kojoj se dugo šuška

Ovog puta je Martina, koja je poznata kao članica showa "Supertalent", otkrla što ju je rastužilo. "Ma je li moguće??? Policija zapisuje mladića koji svira violončelo na klupici", napisala je na Instagram storyju i stavila emotikon koji plače. Fotografiju možete pogledati ovdje. 

Naime, Tomčić je podijelila fotografiju na kojoj se nalaze policajac i ulični svirač. Operna pjevačica je ranije progovorila i o prijateljici s kojom muž ne smije biti na porodu zbog pravila Nacionalnog stožera. 

"Ovih dana mi je teško biti žena koja šuti i hoda pognute glave! Ne činim to ni inače, ali neke teme ipak zaobilazim u širokom luku. Kao i svima, pun mi je kufer korone! Zapravo ne toliko samog virusa, ali dvostrukih mjerila i pravila. Prvo roditeljima ograniče boravak s bolesnim djetetom u bolnici na 15 minuta, a sad mi frendica u zadnjMaim danima trudnoće rida na telefon jer djetetov otac NE SMIJE biti prisutan na porodu!!!! Lista stvari koje su unatoč koroni dopuštene je podugačka, iako moj mozak ne pronalazi logično objašnjenje kako je to moguće, a gore navedeno nije…", istaknula je. 

"Uznemirena sam i tužna zbog svakog uplakanog i prestrašenog djeteta ostavljenog i prepuštenog samom sebi u hladnom bolničkom okruženju; zbog svake mame i svakog tate koji su nasilno razdvojeni u najsvetijem trenutku rađanja života. Osjećam grižnju savjesti jer pukom srećom nisam morala proživljavati ovako teške trenutke. Voljela bih i frendici i svim trudnicama s velikim osmijehom na licu pričati o svojim porodima, jer o porodima se priča upravo na takav način!!! A to danas ne mogu….", dodala je Martina. 

Bivši zaposlenik progovorio o radu za nekad najmoćniji poznati par, jedna ga je stvar posebno iznenadila