jednoglasno donesena

Martina Tomčić o važnoj odluci za roditelje kojima su djeca u bolnici: "A da na 15 minuta otvore narodnjačke klubove?"

Martina Tomčić Moskaljov - 2 Martina Tomčić Moskaljov - 2 In Magazin 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Tomčić Moskaljov - 2 Martina Tomčić Moskaljov +0 Martina Tomčić, Davor Bilman Galerija

Martina Tomčić osvrnula se na novu odluku Vilija Beroša koji je rekao da je ekspertna skupina zaključila da je tako najbolje.

Operna pjevačica Martina Tomčić rekla je što misli o odluci za roditelje kojima su djeca u bolnici. 

Pogledaj i ovo Maja Šuput i Martina Tomčić, Supertalent spontana fotka Maja i Martina uhvaćene nespremne: Pogledajte kako izgledaju kada ne poziraju za Instagram!

Naime, nakon pobune javnosti Vili Beroš je obznanio da će roditelji kod djece u bolnici moći biti u posjetu tek 15 minuta zbog koronavirusa. Ministar zdravstva je objasnio da je ta promjena uvedena na temelju jednoglasne odluke ekspertne skupine na što se oglasila Martina Tomčić. "A da narodnjačke klubove otvore na 15 minuta dnevno???!!!", napisala je Tomčić. 

U isto vrijeme dok je roditeljima ograničen kontakt s njihovom djecom, noćni klubovi imaju dopuštenje za rad. Operna pjevačica, koja je poznata kao članica popularnog showa "Supertalent", ovako je pokazala što misli o ministrovoj odluci. 

Inače, Martina je od 2003. u braku sa Ženjom Moskaljovom te imaju sina Nou i kćer Rebeku. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Zac Efron (Foto: AFP) +0 Zac Efron (Foto: Instagram) Celebrity Bio je seks simbol s tijelom poput Adonisa, ali odlučio je da o održavanju top forme više ne želi ni pomisliti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene