Uvijek iskrena

Pogledajte zbog koga je Martina objavila ovu fotku, uz koju je poslala i jasnu poruku: "Svakome tko slobodnom voljom posjeti moju kuću…"

Martina Tomčić Martina Tomčić Nova TV 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Tomčić Martina Tomčić Janko Popović Volarić, Martina Tomčić, Maja Šuput i Davor Bilman Martina Tomčić Martina Tomčić (Foto: Instagram) Martina Tomčić (Foto: Instagram) Martina Tomčić (Foto: Instagram) Martina Tomčić (Foto: Dnevnik.hr) Martina Tomčić (Foto: Instagram) Martina Tomčić (Foto: Instagram) +4 Martina Tomčić (Foto: Instagram) Galerija

Martina Tomčić je na svojem Instagramu pozvala na prekid mržnje na internetu i poslala jasnu poruku svima koji joj pišu negativne komentare.

Operna pjevačica Marina Tomčić, koju gledamo i kao članicu žirija "Supertalenta", poznata je po svojoj iskrenosti i nikada se ne ustručava reći što misli, kako u showu, tako i privatno.

Pogledaj i ovo Martina Tomčić "ja ne mogu..." Martina Tomčić progovorila o svom ocu: "Ja sam dijete političara, to uvijek ima veću težinu"

Na Instagramu je objavila fotografiju sa seta "Supertalenta" na kojoj je prigodno isplazila jezik, a uz nju je poslala i jasnu poruku.

"Ovo je poruka svakome tko slobodnom voljom posjeti moju kuću (Instagram profil) i nakon salve 'predivnih, nadasve intelektualnih' izraza i izljeva agresije dobije od mene (ok, nekad i od mojih administratora) trajni BLOK!!!" napisala je uz heštegove kojima je pozvala na prekid širenja mržnje na internetu.

"Ako vam netko ili nešto ide na živce i ne ispunjava vas srećom, maknite se od toga i radite stvari koje vas vesele - čitajte knjige, plešite, kuhajte, razgovarajte, šećite, pjevajte, ljubite, grlite... Ukratko bavite se svojim, a ne tuđim životima", zaključila je Martina.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Martina Tomčić (@martina.tomcic)

Mnogi njezini pratitelji složili su se s njom i pružili joj podršku, no nisu propustili ni prokomentirati njezin izgled na fotki, a kompliment joj je uputila i jedna kolegica iz žirija.

"Prezgodna si maco", napisala joj je Maja Šuput, a Lana Klingor Mihić je komentirala kako joj je ovo najdraža Martinina fotka.

Inače, osim Martine i Maje, žiri "Supertalenta" čine još i glumac Janko Popović Volarić te stručnjak za uspješnu komunikaciju i plesač Davor Bilman, a show možete pratiti svake nedjelje navečer u programu Nove TV.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Anja Šovagović Despot (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Prepoznajete li ih? Poznati domaći par pred oltar je stao nakon samo nekoliko dana veze, a 35 godina kasnije i dalje su zaljubljeni preko ušiju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene