nebo mu je granica!

Opet suze Maje Šuput, a ni Martina Tomčić nije mogla sakriti emocije zbog 11-godišnjeg dječaka!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Nastup Josipa Šušnjare u Supertalentu Nastup Josipa Šušnjare u Supertalentu Nastup Josipa Šušnjare u Supertalentu Nastup Josipa Šušnjare u Supertalentu Nastup Josipa Šušnjare u Supertalentu Nastup Josipa Šušnjare u Supertalentu Nastup Josipa Šušnjare u Supertalentu +0 Nastup Josipa Šušnjare u Supertalentu Galerija

Josip Šušnjara tek je mjesec i pol dana učio pjevanje kada ga je profesorica ohrabrila da se prijavi na Supertalent. Njegov nastup oduševio je čitav žiri.

11-godišnji Josip Šušnjara otvorio je četvrtu epizodu osme sezone showa Supertalent, a ovaj dječak iz Splita jednim je potezom oduševio redom cijeli žiri.

Pogledaj i ovo Sonja Bonačić i Jan Hajsok - 2 ''Kaj? Isuse kriste!'' Zbunjujući Supertalent trenutak u kojem Bilmana baš nitko nije shvatio: ''Što me gledaš, pa ti si u njenom klanu!''

Ovaj dječak iz Splita ima zanimljivu priču iza sebe. Naime, prije nego što je počeo profesionalno pjevati, stalno je pjevao po kući.

Njegovi roditelji su upravo iz tog razloga shvatili da ima besprijekoran sluh te su ga upisali u glazbenu školu. Njegova profesorica mu je nakon mjesec i pol dana školovanja predložila da se prijavi u Supertalent, a roditelji su ga podržali u tome.

Josip je na audiciju stigao s rođakom Antom, za kojeg kaže da mu je menadžer i da su jedno drugome međusobna podrška.

"Bravo sunce moje", zaplakala je njegova majka nakon nastupa, a oči su zasuzile Maji i Martini.

"Publika je ustala na noge i pljeskala, senzacionalan prvi nastup, imaš genijalnu tehniku, ako ste ovo ti i tvoja profesorica izveli u mjesec dana, tebi je samo nebo granica", kliknula je Maja nakon njegova nastupa, a puna podrške bila je i Martina.

"Ako je ovo u mjesec dana, i ja želim kod tvoje profesorice, u sebi nosiš poseban senzibilitet, puno si toga naslijedio od mame i tate, ja sam jako uživala u tvojoj izvedbi", poručila mu je. Janko je istaknuo kako Josip nema granica, a veliko "da" dobio je i od Davora.

  1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 Maja Šuput +5 Maja Šuput Celebrity Uz svemirsku haljinu i najveću frizuru dosad Šuput otkrila jedan detalj o sebi: ''Bilo je to 30 dana nakon poroda!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene