Pjevanjem tjera na suze

Voli Olivera, a nervira ga današnja glazba: ''Priča se samo o drogi, alkoholu, lovi, to je bezukusno''

Martin Kosovec (Foto: Nova TV) - 3 Martin Kosovec (Foto: Nova TV) - 3 Nova TV 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Martin Kosovec (Foto: Nova TV) - 1 Martin Kosovec (Foto: Nova TV) - 2 Martin Kosovec (Foto: Nova TV) - 6 Martin Kosovec (Foto: Nova TV) - 5 Martin Kosovec (Foto: Nova TV) - 4 Martin Kosovec (Foto: Nova TV) - 3 Martin Kosovec (Foto: Nova TV) - 7 Martin Kosovec (Foto: NOVA TV) +0 Martin Kosovec (Foto: NOVA TV) Galerija

Na Supertalentu se predstavio i 14-godišnji Martin Kosovec koji češće pjeva, no što priča.

Supertalent već tradicionalno ugošćuje velike hrvatske i regionalne pjevačke nade, no priča Martina Kosovca nije još jedna uobičajena priča pjevača u usponu. 

Pogledaj i ovo Marija Kolb ''tad sam imala 18 godina...'' Naša mlada glumačka zvijezda otvorila dušu o tragičnom gubitku: ''Znam da me čuva kao anđeo i prati svaki moj korak''

14-godišnji Martin iz Svetog Ivana Zeline počeo je pjevati već u vrtiću, a kada je krenuo u 5. razred priključio se školskom pjevačkom zboru - ostalo je povijest.

''On još nije znao točno govoriti, ali je svaku rečenicu kad si mu završio priču, završio pjevno'', rekla je njegova majka.

Svojim glazbenim i pjevačkim talentom se predstavio na brojnim međunarodnim natjecanjima, a prošle je godine pozvan i da pjeva u Hrvatskom narodnom kazalištu sa solistima. Velika je to čast bila za jednog dječaka koji još nije krenuo ni u srednju školu. 

Nakon što je zapjevao i oduševio publiku na pozornici najveće kazališne kuće u Hrvatskoj, Martinu su se otvorila vrata drugih zanimljivih suradnji, pa je tako čak dobio i poziv da pjeva na internacionalnom Blues festivalu u Memphisu u SAD-u. Martin je tako kročio glazbenim gradom koji je iznjedrio legende poput Elvisa Presleyja, B.B.Kinga, Jerry Lee Lewisa i Johnnyja Casha, a sam kaže da voli klasičan stil Franka Sinatre. 

Ovaj zreli mladić pjevanjem se bori protiv stresa te sam kaže kako ne vjeruje u onu poznatu - moraš se uklopiti. Martin svakako odudara od prosječnog dječaka svoje dobi, no baš zbog toga se ističe u masi i osvaja na prvu. 

Od malena izložen glazbi, ovaj mladić ma i glazbene gene, pa ne čudi njegova ljubav prema pjevanju. Naime, njegov otac Mladen je pjevač i član Lada te je oduvijek podupirao svog sina u njegovom glazbenom snu.

Jedinstven po svemu, Martin se od svojih vršnjaka razlikuje i po istančanom glazbenom ukusu - koji mu ne dopušta slušati previše trenutnih hitova.

''Malo me nervira što današnja glazba ima strašne pouke, samo se priča o drogi, alkoholu, brzim autima, lovi, svatko ima svoj ukus, ali kako bi se reklo, ovo je bezukusno'', zaključio je Martin.

Šarmantan, poseban i nevjerojatno nadaren, ovaj mladi pjevač naš je četveročlani žiri oduševio svojim nastupom, a osvojio je i simpatije publike. Otpjevao je pjesmu ''Nocturno'' velikana hrvatske scene, Olivera Dragojevića te dirnuo žiri toliko - da su im krenule suze.

''E pa Martine, ovo je bilo duplo dobro, nego što misliš da je bilo dobro. Ti si jedan sjajan pjevač i definitivno imaš vokalnu tehniku, imaš osjećaj za glazbu. Svaka ti čast'', poručila mu je Martina Tomčić nakon što je odslušala njegov nastup. 

Maja Šuput i Janko Popović Volarić također su zasuzili te ostali osupnuti Martinovim darom, a Maja mu je jednostavno poručila da ju je taknuo u dušu. 

Obično kritičan i strog, Davor Bilman ovog je puta bio vrlo jednostavan i direktan u svojoj procjeni Martinove izvedbe. 

''Ti ne da ćeš biti velik pjevač, nego već jesi sad'', komentirao je Davor.

Očekivano, Martin će nastaviti svoje natjecanje u Supertalentu, a sigurno smo i kako će nas opet oboriti s nogu nekom novom baladom. 

Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene