Neviđeni talenti

Novi talenti borili su se rukama, nogama i trikovima za prolaz dalje: Evo što smo sve večeras vidjeli

Edi i Adna (Foto: Dnevnik.hr) Edi i Adna (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju No Shame (Foto: Nova TV) Filip Ratković (Foto: Dnevnik.hr) Martin Kosovac (Foto: Dnevnik.hr) Pjevač Marin Kačanić (Foto: Dnevnik.hr) Edi i Adna (Foto: Dnevnik.hr) Plesna grupa No shame (Foto: Dnevnik.hr) No shame (Foto: NOVA TV) Bend Bonar (Foto: Dnevnik.hr) Martin Kosovec (Foto: NOVA TV) Filip Ratković (Foto: Nova TV) +17 Filip Ratković (Foto: NOVA TV) Galerija

Iza nas je sedma audicijska emisija Supertalenta.

U predzadnjem audicijskom izdanju za naklonost žirija novi talenti borili su se pjevanjem, plesom, trikovima, ali i ponekim dosad neviđenim talentom u showu.

Pogledaj i ovo Maja Šuput i Davor Bilman - 1 ''ja sam davala opasku...'' Davor iznervirao Maju, evo što je kumovalo sukobu pred kamerama: ''Ma ne ulijeći mi u rečenicu, podrapat ću te ovim noktima!''

Bend glazbene škole Bonar mlađahni su rock-entuzijasti. U grupi ih ima osmero. U glazbenoj školi sviraju klasičnu glazbu. Pogledajte što su izveli pred žirijem Supertalenta.

Oni nemaju srama

Valentina Anaković, Gloria Bedeković i David Farkaš čine plesnu grupu No Shame koja je žiri oborila s nogu.

Pjevanje ga ispunjava

Martin Kosovec pjeva od vrtića, a izvedbom Oliverova Nokturna Maju je natjerao na suze. Poslušajte njegovu izvedbu.

Neuspješan povratak

Filip Ratković prošle se godine predstavio kao komičar, a ove je godine sreću poželio iskušati kao mađioničar. No nije mu uspjelo. Pogledajte trikove koje je pokazao.

Posebna plesna veza

Edi i Adna zajedno plešu već sedam godina. Kliknuli su na prvu, a da imaju posebnu vezu, pokazali su svojim nastupom. Pogledajte ovu divotu koju su izveli.

Povratak nakon 16 godina

Marin Kačanić radi kao taksist, a njegova je ljubav pjevanje. Nakon 16 godina, odnosno nastupa na showu Story SuperNova, Marin je odlučio ponovno doći na svjetla pozornice. Pjevao je ''Divji cvit'' od Gibonnija, ali žiri, nažalost, nije uspio impresionirati.

Zarazni ritmovi

Sarajevo Drum Orchestra postoji više od 20 godina, a što su u tom periodu naučili, pokazali su našem žiriju.

Obožava ovaj sport

Benjamin Iličić zvijezda je u svijetu twirlinga, a da je to doista tako, dokazao je svojim nastupom. Pogledajte što zna!

Podsjetnik na film ''La La Land''

Vokalna skupina Torreta dolazi iz Rijeke, a sastav čini 10 djevojaka u dobi od 13 do 17 godina.

Smiješno ili?

Leon Kondres prije godinu i pol počeo je sa svojim forama, koje je odlučio i predstaviti žiriju. Neke je nasmijao, neke nije. 

Wow!

Ljudski mozak i njegove sposobnosti često nas znaju iznenaditi, i u životu i na pozornici Supertalenta. Talent Tihomira Dragutinovića je pamćenje, pogledajte što sve može. 

Veselo!

Nakon mentalne vježbe uslijedilo je malo velikogoričkog countryja na ciparski način. Pogledajte izvedbu Damira Filipinčića. 

Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene