čestitamo!

Slavlje u obitelji nekad najplaćenijeg dinamovca: Par poznat po luksuzu dobio drugog sinčića i otkrio njegovo ime

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Supružnici Marta Fernandes i Junior Fernandes da Silva dali su sinčiću ime Adriano Matias.

Supruga bivšeg dinamovca Juniora Fernandesa Da Silve (31), Marta Fernandes (24) rodila u subotu njihovog sinčića, a sretnu vijest je objavila na svom Instagramu. 

Pogledaj i ovo Marta Fernandes u prozirnoj bluzi Supruga nekad najplaćenijeg dinamovca na Instagramu se obožava hvaliti luksuzom, a pobrinula se i da je svi primijete u izlasku gdje nema tko nije bio!

"Dobrodošao, Adriano Matias Fernandes. Mi smo najsretniji i najponosniji roditelji ikad", napisala je Marta pokraj fotografije na kojoj je s bebom u privatnoj zagrebačkoj klinici. 

Mnogi su čestitali supružnicima na prinovi. "Tako sam sretna zbog vas", "Bravo", "Čestitam. Imate dva prekrasna sina", "Čestitke od srca draga, nije se mogao roditi na ljepši dan od današnjeg", "Želim vam sve najbolje", komentirali su njezini prijatelji i pratitelji. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

• 15/08/20 Welcome ADRIANO MATIAS FERNANDES! We are luckiest and proudest parents ever!❤️❤️ @juniorfernandescl ❤️❤️ • #pregnancy #pregnant #bump #belly #button #thirdtrimester #summer2018 #summer #summervibes #summerincroatia #zagreb #love #couplegoals #couple #fashionable #fashionblogger #fashionista #streetstyle

A post shared by Marta Fernandes da Silva (@missfernandes_10_) on

Inače, par se vjenčao 2016., a prije dvije godine je dobio sinčića Matea. Marta i Junior su poznati kao veliki ljubitelji dizajnerskih krpica i modnih dodataka, a prošle godine su iznenadili javnost kad su sinu kupili skupocjeni sat. Mateo je nosio i skupe podbradnjake (slinavce) od brendova poput Guccija te dudu od Versacea. 

Junior je poznat kao nekad najplaćeniji Dinamov nogometaš, a sada igra za turski klub Alanyaspor.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ena Begović (Foto: Screenshot) Ena Begović (Foto: Screenshot) Ena Begović (Foto: Screenshot) Ena Begović (Foto: Screenshot) +0 Ena Begović (Foto: Screenshot) Celebrity Nevjerojatno je koliko sliči majci: Prekrasna kći Ene Begović obilježila 20. godišnjicu njene smrti emotivnom objavom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene