Marta i Junior Fernandes u braku su od 2016. godine, a sinčić je stigao u srpnju 2018. godine.

Galerija


Supruga bivšeg dinamovca gotovo svakom objavom na Instagramu hvali se luksuzom kojeg joj donosi život s nogometašem.

Vezani članci Marta Fernándes Bivši dinamovac napokon upoznao sina koji se rodio u kolovozu, njegova supruga u Dubai je stigla privatnim avionom Marta Fernandes (Foto: Instagram) Supruga nekad najplaćenijeg dinamovca uzela predah od majčinstva na bazenu: "Itekako sam zaslužila!"

Marta Fernandes poznata je na društvenim mrežama, ali i kao supruga bivšeg i nekad najplaćenijeg dinamovca Juniora Fernandesa Da Silve.

Plavokosa ljepotica vrlo je ažurna u virtaulnom svijetu, a glavna zvijezda njezinih fotografija posljednjih godinu dana svakako je sinčić Mateo koji je stigao kao kruna ljubavi poznatog domaćeg para.

A kako su mu roditelji poznati kao veliki ljubitelji dizajnerskih krpica i modnih dodataka, čini se kako mu od malih nogu usađuju isto, pa na jednoj od posljednjih fotografija maleni na ruci nosi sat koji nikako nije mogao ostati neprimijećen.

Miss Frnandes, kako se Marta zove na Instagramu, iznenađivala je javnost i ranije luksuznim podbradcima koje nosi njezin sinčić s potpisom Gucci ili Givenchy, a ne smijemo zaboraviti niti dudu slavnog branda Versace.

Također, ponosna mama svom je mezimcu svaki mjesec organizirala proslavu na datum rođenja te se hvalia skupim poklonima kojima su ga tim povodom obasipali.

Podsjetimo, Marta i Junior u braku su od 2016. godine, a sinčić je stigao u srpnju 2018. godine.

Imaju 33 godine, a djeluju puno starije: Izgledu slavnih blizanki presudio je buran način života