Marta i Junior Fernandes Da Silva sinčića Matea dobili su u srpnju 2018. godine i od tada mu ne prestaju priređivati raskošne zabave.

Galerija


23-godišnja Marta Fernandes poznata je kao supruga bivšeg dinamovca Juniora Fernandesa Da Silve.

Vezani članci Marta i Junior Fernandes Supruga bivšeg najplaćenijeg dinamovca komentirala porezni dug od 215 tisuća kuna i otkrila što se zapravo dogodilo Marta Fernándes Bivši dinamovac napokon upoznao sina koji se rodio u kolovozu, njegova supruga u Dubai je stigla privatnim avionom

Par je dobio i sinčića Matea u srpnju 2018. godine, no Marta svakog petog u mjesecu sinčiću priređuje veliko slavlje u njihovu domu.

I inače je supruga nogometaša poznata po tome što svake godine obilježava rođendan psića, pomeranca Timmyja, tako da je u domu Fernandes itekako veselo uz balone, torte i ostale slavljeničke stvari.

Nedavno je Marta proslavila i 23. rođendan velikom zabavom s obitelji i prijateljima, a kao i uvijek, nekoliko je fotografija objavila na društvenim mrežama.

Mladi bračni par poznat je i po ljubavi prema luksuznom načinu života te posebno krpicama glamuroznih modnih brendova, a ne štedi se ni na malenom Mateu, koji je nedavno navršenih 9 mjeseci proslavio u majici s Guccijevim logom koja košta više od 1000 kuna. 

Tu su i brojna luksuzna putovanja kojima se domaća supruga nogometaša također voli hvaliti, a često i javno zahvaljuje Junioru na svemu što joj omogućava.

Zovu je žena zmaj, očarala je gledatelje, a pogledajte kako je ova atraktivna plavuša izgledala dok je bila brineta!