Odaberite najseksi kombinaciju!

Anketa: Grubnić tvrdi da točno zna što žene žele, a što vi kažete, s kojom je ljepoticom ovaj put najbolje uspio?

Indira Levak - 3 Indira Levak - 3 Nova TV 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Indira Levak - 3 Galerija

Modni stilist Marko Grubnić uvijek je pun inspiracije i svaki put osmisli potpuno drukčiji stajling za voditeljicu Maju Šuput i članice žirija showa "Tvoje lice zvuči poznato" - Indiru Levak i Nives Celzijus.

Marko Grubnić pobrine se da Maja Šuput, Indira Levak i Nives Celzijus zablistaju u svojim modnim kombinacijama u svakoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato"

"Znam što žene žele... Žele biti lijepe", istaknuo je Marko pozirajući s Nives i Indirom. Grubnić je pozirao i s Majom. "Jednostavno volim svoj posao", napisao je. 

Za koju je damu Grubnić odabrao najbolju kombinaciju?

  • Maju Šuput
  • Nives Celzijus
  • Indiru Levak

Ukupno glasova:

Modni stilist obukao je Nives ovog puta u usku crnu mini haljinu koja je pokrila njezin bujni dekolte, a naglasila noge na kojima je nosila vojničke čizme iznad koljena. Članica žirija je kosu imala skupljenu u pletenicu. 

Indira je u zlatnoj haljini usklađenoj sa sandalama pokazala bujni dekolte i istrenirane noge. Frizura joj je ponovno bila drugačija, imala je blage kovrče u dugoj plavoj kosi sa šiškama. 

Maja se pojavila u voditeljskoj ulozi u haljini prepunoj šljokica koja je istaknula njezin bujni dekolte i vitke, isklesane noge kroz proreze na svakoj strani. Haljinu je komentirao i Goran Navojec, kojega gledamo u žiriju, a koji se prisjetio kultne serije.

"Gledam ovu haljinu i nisam ju vidio još otkako ju je nosila Crystal iz Dinastije", poručio joj je Goran. "Tako je, ali ja nisam Crystal, ja sam Sammy Jo", rekla mu je na to Maja, a on zaključio da je to još bolje.

Grubnić je kao i svaki put nadmašio prijašnje stajlinge i to su primijetili njegovi pratitelji na Instagramu. "Nives fantastična", "Ma super, svaka ti čast, prekrasne su. Bravo, bravo", "Bravo, Marko Grubnić. Uvijek ih lijepo urediš", komentirali su. 

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 +4 Maja Šuput - 6 Celebrity Pogledajte haljinu Maje Šuput koju nije odolio komentirati čak ni Navojec, bujni dekolte u prvom je planu!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene