Nives Celzijus svake nedjelje kao članica žirija showa "Tvoje lice zvuči poznato" ocjenjuje kandidate, a ove je nedjelje zablistala u narančastoj haljini te je ukrala svu pažnju.

Galerija


Nives Celzijus za svaku epizodu showa "Tvoje lice zvuči poznato" odabere zanimljivu modnu kreaciju, a ove je nedjelje posebno zračila u narančastoj haljini neobičnoga kroja. Kosu je svezala u veliku punđu te je pokupila brojne komplimente svojih obožavatelja.

Vezani članci Maja Šuput Šuput obilježava svoj prvi Majčin dan, preslatki prizori rastapaju srca, a posebno je ganule sve druge mame Dalibor Petko Petko je shvatio na koga si zapravo nalikuje, a neki su zaključili da mu je to možda izgubljeni brat!

Kao i za stajling voditeljice Maje Šuput, stilist Marko Grubnić glavni je "krivac" i za stil Nives Celzijus. Bilo da je zakopčana do grla ili da ističe svoj bujni dekolte, Nives uvijek oduševi.

Nives uz Indiru Levak, Igora Mešina i Gorana Navojca ocjenjuje kandidate u omiljenom showu "Tvoje lice zvuči poznato", a od samoga početka nove sezone ne krije oduševljenje glumcem Fabijanom Pavlom Medvešekom, za kojeg često ističe da je u njega zaljubljena.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

 

Ispod ove maske krije se ljepotica koja je srce Hrvata brzo osvojila, a njezinu talentu dive se žene i muškarci