duo iz snova

Poznati stilist posvetio Maji Šuput emotivnu objavu: "Tim smo jer se poštujemo, i da, sjajimo jače skupa"

Maja Šuput, Frano Ridjan Maja Šuput, Frano Ridjan Nova TV 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput, Frano Ridjan Maja Šuput Indira Levak, Nives Celzijus, Maja Šuput, Frano Ridjan, Igor Mešin, Goran Navojec Indira Levak, Nives Celzijus, Goran Navojec, Maja Šuput, Frano Ridjan Maja Šuput - 2 Maja Šuput, Frano Ridjan +0 Maja Šuput Galerija

Stilist Marko Grubnić istaknuo je kako on i Maja Šuput nisu tim jer rade skupa nego jer se međusobno poštuju i vjeruju si.

Poznati stilist Marko Grubnić (37) posvetio je svojoj prijateljici, pjevačici Maji Šuput (40) emotivnu objavu na Instagramu. "Nismo tim jer radimo skupa. Tim smo jer se međusobno poštujemo, vjerujemo si i vodimo brigu jedno o drugome. I da, sjajimo jače skupa", istaknuo je Marko. 

Pogledaj i ovo Nenad Tatarinov pokazao i posebnu tetovažu Suprug Maje Šuput ni bez nje ne prolazi neopaženo, evo gdje su ga samog ulovili fotografi!

Maja se također pohvalila kako su ona i stilist tim iz snova i otkrila kako izgleda njihov odnos. "Tako on meni svaki dan. Danas obuci onu košulju, stavi onaj remen, onu torbu, one naušnice i onda izgledamo ovako. Jer on zna", napisala je pjevačica. 

Marko odijeva Maju i za show "Tvoje lice zvuči poznato" u kojem će ona napraviti svoje prve voditeljske korake uz Franu Ridjana. Pjevačica se u jednoj od sezona natjecala, a kaže da joj je bilo jako naporno. "Ovim ljudima neka je Bog na pomoći, ne znaju u što su se upustili", upozorila je nove kandidate showa. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We are not a team just because we are working together... We are a team because we respect, trust, and care for each other... 👩🏼‍🤝‍👨🏻 And yes, we shine brighter together, hahaha... 😉🥂❤️ @majasuput

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

Maja je istaknula kako se ne brine jer će ju kad zapne uvijek moći izvući Frano. "Imam najozbiljnijeg voditelja pored sebe, Franu, koji se valjda rodio s čitabom u glavi. Dobro je to što će on mene izvući, u svakom slučaju, a loše je to što je on tako dobar da ja ne mogu biti bolja od njega ni za sto godina, ali trudit ću se, dat ću sve od sebe", zaključila je. 

Transformacije i zamjene uloga osnovna su postavka ovog popularnog formata, a nova sezona kao iznenađenje predstavlja i ulazak dosadašnjeg voditelja Igora Mešina u društvo žirija. Iako na poznatom terenu, Igor će se ovaj put naći u novoj ulozi te, kako kaže, iznimno ga veseli iz drugačije perspektive pratiti nevjerojatne transformacije. U ocjenjivanju i komentiranju osmero kandidata popularnog showa pridružit će mu se i kolega glumac Goran Navojec te pjevačice Indira Levak i Nives Celzijus.
1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Katy Perry, Orlando Bloom, Bradley Cooper, Oprah Winfrey (Foto: Profimedia) +0 Katy Perry (Foto: Instagram) Celebrity Drama u popularnom showu: Slavna pjevačica požalila se na vrtoglavicu i onesvijestila usred snimanja

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene