Marko Grubnić objavio je fotografiju iz privatnog zrakoplova kojim je krenuo na odmor iz Zagreba, ali konačnu destinaciju zasad nije otkrio.

Galerija


Naš uspješan modni stilist Marko Grubnić prije nekoliko dana je na svom Instagramu najavio da kreće na putovanje, kada je objavio fotografiju na kojoj se testira koronavirus, a čini se kako je već došlo vrijeme da krene na lokaciju koju zasad još nije otkrio, isto kao ni tko mu pravi društvo.

Vezani članci Nives Celzijus i Marko Grubnić Grubnić se raspisao o rastancima: ''Nikad se ne opraštam od nikoga, ali volim staviti točku na i'' Maja Šuput, Indira Levak, Nives Celzijus Neviđeno duboki dekoltei, pripijene i ultra kratke haljine - ocijenite najbolja izdanja naših diva koja će se pamtiti!

Marko je objavio fotografiju iz privatnog zrakoplova kojim je već nekoliko puta putovao na dalje lokacije, ali je još jednom odlučio pokazati obožavateljima kako izgleda njegova unutrašnjost.

"F.L.Y. - First Lover Yourself", napisao je Marko uz fotografiju iz zrakoplova na kojoj pozira u ležernoj sivoj trenirci i tenisicama, a uz njega je i crvena dizajnerska torba. Pažnju kradu kožna sjedala krem boje koja prevladava čitavim prostorom, a krase ga i drveni detalji. 

"Sve sa stilom", "Marko, bez konkurencije si", "Uživaj na najjače", "Sretan put", "Lijep život", "Ovo je top", poručili su mu u komentarima.

Čini se da pandemija nije zaustavila Marka i poremetila mu planove za odmor, čiju ćemo lokaciju vjerujemo uskoro i saznati na društvenim mrežama.

Maja Šuput pokazala trbuščić u 23. tjednu trudnoće, sreću nimalo ne skriva: "Definitivno je djevojčica!"