Marko Grubnić na Instagramu je objavio fotografiju s testiranja na koronavirus uoči putovanja.

Galerija


Modni stilist Marko Grubnić na Instagramu obično objavljuje lijepe i uređene fotografije na kojima se hvali isklesanim tijelom, dizajnerskim krpicama i putovanjima na egzotične destinacije.

Vezani članci Nacionalni stožer civilne zastite - 1 Stožer neće ublažavati epidemiološke mjere do 31. siječnja: "Moramo voditi računa da ne bismo preopteretili zdravstveni sustav” Vladimir Mićović - 1 Epidemiolog objasnio koliko često ćemo se morati cijepiti protiv koronavirusa: "Bit će vjerojatno sezonski način, slično gripi"

No svojom posljednjom objavom iznenadio je pratitelje.

I dok su mnogi ove godine zbog pandemije otkazali putovanja, Grubnić je na društvenoj mreži otkrio kako se upravo sprema na jedno, a objavio je fotografiju s testiranja na koronavirus.

"COVID protokol za putovanja. Jedva čekam cjepivo da možemo ponovno normalno živjeti. Molim vas čuvajte se", napisao je u opisu fotografije s testiranja uz koju je objavio i negativni test na koronu.

Stilist nije otkrio gdje planira otputovati, no sigurni smo da će i o tome obavijestiti pratitelje na društvenoj mreži.

"Čuvaj se i ostani zdrav, to je najvažnije", "To šefe", poručili su mu sljedbenici ispod objave na Instagramu, a podršku su mu pružili i lajkovima.

Prije 16 godina snimila je vruću naslovnicu Playboya, ali mnogi se slažu da danas u 50. godini izgleda bolje nego tad