Wow!

Otkrio kamo ide: Marko Grubnić se u najdražem društvu otputio na ljetni odmor i to ne bilo čime

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marko Grubnić privatnim avionom otišao na ljetni odmor za koji je ove godine odabrao domaću destinaciju.

Nakon objave sretne vijesti o zarukama, modni stilist Marko Grubnić svojim je pratiteljima na profilu na Instagramu otkrio da se otputio na odmor u pratnji Momčila Gurovića.

Pogledaj i ovo Marko Grubnić - 2 Od poznatog dizajnera Marko Grubnić pohvalio se torbicom od čije će vam se cifre zavrtjeti u glavi: ''Besprijekoran kao i uvijek''

I to čini se ne bilo kakav odmor obzirom na to da se dvojac ukrcao na privatni zrakoplov na zagrebačkom aerodromu, a otkrio je i da je njihova prva destinacija otok Lošinj.

"San je poput privatnog aviona, čeka samo tebe. Započnimo ljetni odmor", napisao je Marko uz fotografiju na kojoj se on i Momčilo ukrcavaju u avion, a uz to je objavio još nekoliko fotografija iz njegove unutrašnjosti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

"Jako ste zgodni", "Savršen početak", "Odlični", "Uživajte", "Kidaš Instagram, moj broj definitivno", "Vi ste sve", poručili su im Markovi pratitelji.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Naya Rivera (FOTO: Getty) +0 Naya Rivera i Ryan Dorsey (Foto: Getty) Celebrity Glumica koja je nestala objavila znakovitu poruku nekoliko dana prije tragedije, za njom se još traga

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene