raskošno slavlje

Grubnić proslavio okrugli rođendan u pidžami i omiljenom društvu, otkrio je i da je poželio nešto veliko!

Ida Prester, Marko Grubnić i Mia Kovačić - 2 Ida Prester, Marko Grubnić i Mia Kovačić - 2 Screenshot/Nova TV 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ida Prester, Marko Grubnić i Mia Kovačić - 2 +0 In Magazin: Marko Grubnić - 7 Galerija

Marko Grubnić napunio je 40 godina, a na Instagramu je objavio fotografije s raskošne rođendanske proslave.

Naš poznati modni stilist Marko Grubnić napunio je okruglih 40 godina.

Pogledaj i ovo Marko Grubnić - 2 Od poznatog dizajnera Marko Grubnić pohvalio se torbicom od čije će vam se cifre zavrtjeti u glavi: ''Besprijekoran kao i uvijek''

Rođendan je proslavio u pidžami i u društvu bliskog prijatelja Momčila Gurovića, a na Instagramu je objavio niz fotografija s raskošnog slavlja.

"Rođendan mi je. Moje novo poglavlje. Tako sam sretan i blagoslovljen. Ponoć je, ja sam u pidžami i otpuhao sam svjećice na torti na mojoj tajnoj rođendanskoj večeri. Osvrćući na godine iza sebe, ne žalim za ničim. Tako sam ponosan osobu kakva sam postao kroz iskustva koja sam doživio. Još dok sam bio dječak znao sam što želim u životu, u svojim dvadesetima sam napravio sve što sam mogao kako bi te želje i ostvario, a mogu reći da su sve te želje u mojim tridesetima postale stvarnost. Tako da mi starenje ne pada teško i osjećam se potpunim na puno razina. Hvala svemiru što mi uvijek šalje dobre vibracije, nadam se da će tako biti zauvijek. Hvala mojim roditeljima što su mi podarili život i hvala svim pozitivnim ljudima u mom životu, uključujući i sve vas. Jako je zabavno dijeliti ovaj život s vama. Imam jednu veliku želju za ovu godinu, poželite mi sreću", napisao je Grubnić.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marko Grubnic (@markogrubnic)

Potom je objavio i fotografije na kojima šeće centrom Zagreba u pidžami i natikačama uz koje je istaknuo kako je to bila noć za pamćenje.

Rođendan mu je na Instagramu čestitala i njegova najbolja prijateljica i omiljena klijentica, pjevačica Maja Šuput, i to nizom njihovih zajedničkih fotografija sa seta showa Nove TV "Supertalent" u kojem je Marko zadužen za Majine genijalne outfite.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Šuput je u "Supertalentu" članica žirija koji uz nju još čine Martina Tomčić, Janko Popović Volarić i Davor Bilman, a finale showa možete pogledati u nedjelju 19. prosinca u večernjem programu Nove TV.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Doležal - 2 Sanja Doležal - 1 Sanja Doležal Sanja Doležal (Foto: Dnevnik.hr) +6 Sanja Doležal (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Sanja Doležal osjeća se bolje nego prije pet godina, a ne skriva ni zašto: "Zbog toga čovjek izgleda i ljepše i odmornije"

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 1 +0 Danijela Martinović Celebrity Opasan prorez i nikad dublji dekolte: Danijelu Martinović dugo nismo vidjeli u izazovnijem izdanju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene